AĞAR,ADANA'DA ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR YAPACAK

TÜRK-İŞ, üyelerinin ve geniş kitlelerin karşı karşıya kaldığı güncel ekonomik sorunlara yönelik eylem planını açıklamak üzere basın toplantısı düzenleyecek.

Yayın: 09 Ağustos 2024 - Cuma - Güncelleme: 09.08.2024 13:42:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Ağar, 6 Ağustos'ta gerçekleştirilen Türk-İş Başkanlar Kurulu toplantısında alınan kararları ve Yönetim Kurulu’nun belirlediği eylem planı takvimini duyurmak için basın mensuplarıyla bir araya gelecek. Basın toplantısı, 12 Ağustos Pazartesi günü saat 11.00’de, Türk-İş 4. Bölge Başkanlığı’nda gerçekleştirilecek.

Toplantıya, sendika genel başkanlarının yanı sıra 17 ilden yaklaşık 70 Türk-İş’e bağlı sendikaların şube başkanları da katılacak. Basın toplantısının amacı, "Başta üyeler olmak üzere, yaşamını emeğiyle sürdüren geniş kesimlerin karşı karşıya kaldığı güncel ekonomik sorunlar" hakkında bilgilendirme yapmak ve TÜRK-İŞ’in ülke genelinde yapacağı eylem planının takvimini paylaşmak olarak duyuruldu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.