Altıneller LGS’de birinci

Altıneller Okulları Liselere Geçiş Sınavlarında (LGS) Türkiye 1’ncisi çıkardı ve birçok öğrencisi başarılı puanlar aldı.

Eğitim Yayın: 03 Temmuz 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 03.07.2024 19:43:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Altıneller Okulları Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Şahin, “Tüm öğrencilerimizi üstün başarılarından dolayı tebrik ediyoruz” dedi.

Hakan Şahin,  “LGS 2024’de %1’lik başarı dilimine giren öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. 
BAHADDİN UĞURLUAY, MELEK ATEŞ, BİRSEL MÜLAYİM, MEHMET ARAS, BİLGE TERLEMEZ
İBRAHİMEFE TUNÇAY, YAVUZ EMİN KAYA, EMİR KARAER, AHMET ANIL GARİP, BARIŞ KAÇAR, MELİS ADA ÖZDEMİR, ZÜLFÜ BARIŞ POLAT, KEREM, ÖZGÜR ÖZDOĞAN, ALİ BERTAN ŞEVİK, FATİH SOLAK, ECE ÇELİKER
AHMET ACAR, EMEL ZEHRA GÖKÇE TAŞKIN” diye konuştu.

BAŞARIYA BURS
Hakan Şahin, başarıyı ödüllendirdiklerini de ifade ederek, “9. Sınıflar, LGS başarınıza ödül bizden!
%100’e varan LGS burs imkânlarımızla eğitim yolculuğunuza ışık tutuyoruz. Başarı dolu bir gelecek için siz de Altıneller Okulları ailesine katılın” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.