ASLAN: SEÇİMİ YÜZDE 60 KAZANACAĞIZ

Karaisalı Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Saadettin Aslan tarafından ilçe merkezinde Kuva-yi Milliye etkinliği ve iftar programı düzenlendi.

Siyaset Yayın: 28 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 28.03.2024 21:00:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Düzenlenen etkinlikte Başkan Aslan vatandaşlarla bire bir ilgilenirken, vatandaşlar böylesine güzel bir organizasyon düzenlediği için Aslan’a teşekkür ettiler.

Yaklaşık 2 bin 500 kişinin katılım sağladığı etkinlikte konuşan Başkan Aslan, “Sizlere güvendik ve cenabı Allah’ın izniyle başaracağız. Geleceğimize sahip çıkacağız. Her türlü imkanı seferber edeceğiz,

bunu tabi ki sizlerle birlikte yapacağız. Nasıl düğün, cenaze ve çeşitli etkinliklerde berabersek ilçemizin geleceği için de yine hep birlikte çalışacağız. Biz bu seçimi sizlerin desteği ile inşallah kazanıp geleceği inşa edeceğiz. Karaisalı Belediyesi personelleri elinden gelen tüm gayretleri göstererek sizlere hizmet etmeye çalıştı, yeri geldi ceplerimizdeki harçlıkları bile sizlere hizmet etmek için harcadık. Şimdi duyuyoruz bağımsız seçimi kazandığımızda yatırım gelmez dedikodusu üretiyorlarmış, bunlar gerçeği yansıtmıyor.

Devletimizin bir bütçesi vardır ve tüm belediyelere belirlenen oranda bir kaynak ayrılır. Bu konuda kimsenin kafası karışmasın. İftira ve dedikodu üretenler kaybetmişlik korkusu yaşıyorlar. Göreceksiniz biz bu seçimi Allah’ın izni ve sizlerin desteğiyle en az yüzde 60 ile kazanacağız. Bize iftira atan ve hakaret edenlere karşı sandıkta bunları yüzlerine çarpacaksınız inşallah.” dedi.

Düzenlenen etkinlik konuşmacı Senai Demirci’nin sohbeti ve semazen gösterileriyle sona erdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.