AVAN: “25 MAYIS MİLLİ İRADEMİZ VE AZMİMİZİN NİŞANESİDİR”

Pozantı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü olan 25 Mayısı büyük bir gurur ve coşku ile kutladıklarını ifade eden Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, “25 Mayıs milli irademiz ve azmimizin bir nişanesidir" diye konuştu.

Gündem Yayın: 24 Mayıs 2024 - Cuma - Güncelleme: 24.05.2024 13:57:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Pozantı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü olan 25 Mayısı büyük bir gurur ve coşku ile kutladıklarını ifade eden Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, “25 Mayıs milli irademiz ve azmimizin bir nişanesidir. Bu anlamlı günde, geçmişin fedakârlıkları ve cesaretiyle geleceğe umutla bakan bir milletin evlatları olmanın onurunu yaşıyoruz” diye konuşarak bu uğurda şehit ve gazi olanlara minnet duygularını iletti.

Bu tarihi günün, Pozantı’nın sadece coğrafi bir kazanımı olmadığını, aynı zamanda milli irademizin, azmimizin ve kararlılığımızın bir nişanesi olduğunun altını çizen Başkan Avan, Kurtuluş Savaşı’nın bu önemli ayağında, canları pahasına mücadele eden ecdadımızın fedakarlıklarının bugün kendilerine özgürlüklerini armağan ettiğine dikkat çekti.

Pozantı’nın kurtuluşunun, sadece bir zafer olmadığını, aynı zamanda büyük bir miras olduğunu kaydeden Başkan Ali Avan, yaptığı açıklamada şunlara değindi:

“Bu mirası korumak, gelecek nesillere aktarmak ve onların izinde yürümek bizim en büyük görevimizdir.

Kıymetli hemşehrilerim;

Geçmişimizden aldığımız güçle, bugünü daha iyi kılmak ve yarınlara daha güzel bir Pozantı bırakmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Her birinizin desteği ve katkısı, bu yolda bizler için büyük bir değerdir. Birlik ve beraberlik içinde, aynı inanç ve kararlılıkla, Pozantı'yı daha yaşanabilir, daha gelişmiş ve daha güçlü bir şehir haline getireceğimize inancım tamdır. Bu anlamlı günde, hepinizi en içten dileklerimle selamlıyor, başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşları olmak üzere bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin kahramanlarını bir kez daha saygı ve minnetle anıyorum. Kurtuluş günümüz kutlu olsun!”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.