AVAN: YILMADAN ÇALIŞIYORUZ

31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Pozantılılara yolların yenilenmesi sözünü veren Başkan Avan, sözünü bir bir tutmaya devam ediyor. Pozantı genelinde başlattığı yol yenileme ve bakım onarım çalışması her geçen gün devam ediyor.

Gündem Yayın: 15 Temmuz 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 15.07.2024 14:51:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Göreve geldiği günden bu yana çalışma ve projelerine hiç durmadan hız veren Başkan Ali Avan, hem parke taşı hem de sıcak asfalt çalışmalarıyla Pozantılı vatandaşlardan takdir toplamaya devam ediyor.

PARKE TAŞI ÇALIŞMASI

Geçmiş dönem doğalgaz çalışmaları sebebiyle beton yama ile kapatılmış kazı yerleri için İstiklal Mahallesi Ahmet Eroğlu sokakta başlayan parke taşı yenileme çalışmaları şu sıralar Zafer Mahallesi Kemal Arıkan Sokakta devam ediyor. Ekipler hem yolların parke taşını yenilerken hem de kaldırımları da yeniden düzenliyor.

ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Belediye Başkanı Ali Avan’ın Ankara ziyaretlerinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından aldığı büyük destek ile ilçe sokaklarını sıcak asfaltla kaplama çalışmaları Salı ve Perşembe günlerinde gerçekleştiriliyor.

Karayolları 5. Bölge Müdürlüğünden Salı ve Perşembe günleri temin edilen 4 kamyon sıcak asfaltla şimdiye kadar Zafer Mahallesindeki Hürriyet Sokak, Şehit Zafer Sabancı Sokak, Şehit Erhan Konuk Sokak sıcak asfaltla buluşturuldu.

BAŞKAN AVAN DİREKSİYON BAŞINDA

Belediye ekipleri tarafından Şehit Erhan Konuk Sokaktaki asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Ali Avan, silindir direksiyonuna geçerek dökülen asfaltı silindir kullanarak sıkılaştırdı. Silindir direksiyonuna geçerek personellerinin çalışmalarına katkıda bulunan Başkan Avan, kolay gelsin dileklerinde bulundu.

POZANTI’NIN YOLLARI CINCIK GİBİ OLACAK

Çalışmalar kapsamında açıklamalarda bulunan Başkan Ali Avan şunları söyledi; “Kıymetli Pozantı hemşerilerim; söz verdiğimiz gibi her Salı ve Perşembe günleri ilçemize asfalt dökmeye devam ediyoruz. Sayın MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendinin emriyle Allah'a çok şükür asfalt problemimiz yok. Her Salı ve Perşembe günleri 4’er büyük kırkayak denilen kamyonlarla sıcak asfalt dökmeye devam ediyoruz. Bugün de Şehit Erhan Konuk sokaktayız. Kısmet olursa yazın bitimine kadar Pozantı’da sıcak asfaltı ve yolun durumuna göre parke taşı yenilenmemiş bir sokak kalmayacak. Aynı şekilde boğaz mahallelerimizdeki bu çalışmalarımız önümüzdeki ay itibariyle başlayacak. Bu konuda mahalle muhtarlarımızdan direktif bekliyoruz.”

AKÇATEKİR MAHALLEMİZ İÇİN ALT YAPI ÇALIŞMALARINI BEKLİYORUZ

Akçatekir Mahallesinde yapılacak yol yenileme çalışmaları için alt yapı çalışmalarının başlayıp bitmesini beklediklerini dile getiren Başkan Ali Avan konuyla ilgili şunları söyledi; “Aynı zamanda Akçatekir mahallemizde de belirlediğimiz bazı noktaları parke taşı olarak yapmaya devam ediyoruz. Yalnız Akçatekir’de iller bankası ve dünya bankası aracılığıyla yapılacak olan altyapı çalışmalarının sonucunu bekliyoruz. Çünkü yakın bir zamanda oralarda her yer kazılacak. Kazı yapılacağı için bu yapılacak yerlerin maliyetlerinin boşa gitmemesi için onay bekliyoruz. Bu onaylarımız geldiğinde Akçatekir Mahallemizde de daha detaylı bir çalışma yapacağız.  Şimdilik doğalgaz çalışmalarından dolayı yolları bozuk olan yerlerimizi tamirat ve yenileme işlemlerini yapıyoruz. İnşallah Pozantı'nın yolları cıncık gibi olacak.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.