AYYÜCE BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayyüce Türkeş seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Siyaset Yayın: 12 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 12.03.2024 13:29:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

      Türkeş, yaptığı çalışmalar kapsamında Adnan Menderes  Bulvarında vatandaşlarla buluştu.

Kalabalık bir gününü yaşayan Baraj gölünün kenarındaki vatandaşlar Türkeş’e yoğun ilgi gösterdi.

Kalabalık bir halk topluluğu karşısında konuşan Türkeş  yapacağı  projelerinden bazılarını konuştuğu vatandaşlara açıkladı.

         Adana’nın hizmetten uzak, hizmete hasret kaldığını vurgulayan Türkeş “Çıkardığımız projelerimizle Ortaya çok ciddi iddialar koyduk. Adana çok uzun yıllardır hizmetten  uzak kaldı. Vizyon projelerimizle Adana’mızın geleceğini inşa edeceğiz” dedi. 

İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş, yaptıgı açıklamada Adana’nın en büyük problemi olan imar konusunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile işbirliği içinde, ilçelerin ihtiyacına yönelik çalışacaklarını söyledi. Bunu yaparken, hali hazırda var olan İmar A.Ş. aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine yönelik düşük faizli, erişilebilir, ulaşılabilir konutlar üreteceklerinin müjdesini veren Türkeş, depreme dayanıklı, Adana’nın sosyo kültürel yapısına uygun, emekli ve çocuklu ailelere uygun yaşam alanları oluşturacaklarının sözünü verdi.

      

    Türkeş, açıklamalarına  Adana’ya ivme kazandıracak kaynakları çok kuvvetli. Bu kaynakları iyi koordine  edecek  ve onları sahada organize edecek bir başkana ihtiyaç var. O başkan da Ayyüce Türkeş  olacak  ben buna inanıyorum. Yıllardır köy görünümünden kurtulamayan Adana’yı  hep birlikte yeniden ayağa kaldıracağız” sözlerine yer verdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.