Başkan Gülaçtı: "Muhabbetle kucaklaşacağız"

AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, "Arefe günü gerçekleştireceğimiz geleneksel bayramlaşma programımıza tüm teşkilatlarımızı ve kıymetli bütün kırgınlıkları ve dargınlıkları unutarak muhabbetle kucaklaşmaya, bekliyorum" dedi.

Yayın: 14 Haziran 2024 - Cuma - Güncelleme: 14.06.2024 10:11:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

BAYRAMLAŞMA AREFE GÜNÜ 

AK Parti Adana İl Başkanlığı, Geleneksel Kurban Bayramı Bayramlaşma Programı, 15 Haziran 2024 Cumartesi günü il başkanlığında gerçekleştirilecek. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik ve AK Parti Adana Milletvekillerinin de katılacağı bayramlaşma programı saat 17.00'de başlayacak.

DAVET ETTİ 
Bir Kurban Bayramı'na daha kavuşmanın sevincini hep birlikte yaşadıklarını ifade eden Başkan Gülaçtı, 
“Bayramlar birlik, beraberlik ve hoşgörü duygularının güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutularak insanların kaynaşmasına ve kenetlenmesine aracılık eden toplumsal hayatımıza ayrı bir güzellik katan günlerdir.
Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam aleminin, aziz milletimizin ve kıymetli hemşerilerimizin Kurban Bayramı'nı şimdiden tebrik ediyor, kesilen kurbanların makbul, yapılan ibadetlerin kabul olmasını temenni ediyorum.
Arefe günü gerçekleştireceğimiz geleneksel bayramlaşma programımıza tüm teşkilatlarımızın yanı sıra kıymetli hemşerilerimizi bekliyorum" dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.