Başkan Kutlu'dan Bahçeli'ye forma takdimi

Yeni sezonda 3.futbol ligi 4 Grupta şampiyonluk hedefleyen halkın takımı Adana 1954 FK’nın Başkanı Menderes Kutlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. Başkan Kutlu, MHP Genel Başkanı Bahçeli’ye kulüplerinin ismi yazılı formasını takdim etti.

Spor Yayın: 25 Haziran 2023 - Pazar - Güncelleme: 25.06.2023 10:44:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Turuncu-Beyazlı ekibin Başkanı Menderes Kutlu, yeni sezonda mücadele edecekleri Muharrem Gülergin Stadı hakkında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye bilgiler verdi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, şampiyonluklarından dolayı Başkan Menderes Kutlu’yu tebrik etti ve “3.futbol liginde de başarılı olacağınıza inanıyorum. Muharrem Gülergin Stadı’nın yeni sezona yetiştirilmesi için üzerime düşeni yapacağım” dedi.

Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu da, destek ve katkıları için MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye teşekkür etti. Başkan Kutlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye 3.ligde şampiyonluk sözü verdi.
Bu arada ziyarette Adana 1954 FK Başkan Yardımcısı Umut Polat da hazır bulundu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.