Başkan Mehmet Ay'dan Kurban Bayramı mesajı

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, bayramların birlik ve beraberliğimizin güçlendiği, ezelden ebede giden kardeşliğimizin yenilendiği müstesna günler olduğunu söyledi.

Gündem Yayın: 26 Haziran 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 26.06.2023 11:39:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

Tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutlayan Başkan Mehmet Ay, birlik ve beraberliğin sembolü olan bayramların, dini ve kültürel olarak büyük anlam taşıdığını söyledi.

Başkan Mehmet Ay, mesajında şunlara yer verdi:
“Bayramlar birlik, beraberlik ve hoşgörü duygularının güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutularak insanların kaynaşmasına ve kenetlenmesine aracılık eden toplumsal hayatımıza ayrı bir güzellik katan günlerdir.
Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam aleminin, aziz milletimizin ve kıymetli hemşerilerimizin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyor, kesilen kurbanların makbul, yapılan ibadetlerin kabul olmasını temenni ediyorum."

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.