Bekiroğlu: "2. Lige renk katmayı amaçlıyoruz"

Adana 01 Futbol Kulübü’nün Teknik Direktörü Volkan Bekiroğlu, teknik direktörlük kariyerine doğup büyüdüğü memleketinde başladığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

Spor Yayın: 21 Haziran 2024 - Cuma - Güncelleme: 21.06.2024 09:03:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 36 sn.
Google News

Kendisine bu şansı veren Başkan Menderes Kutlu ile yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Volkan Bekiroğlu, “Adana 01 Futbol Kulübü iki yılda iki şampiyonluk yaşayarak şehrimizi ayağa kaldırdı. Ekibimle birlikte yeni sezonda başarılı olabilmek adına elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

2.Futbol Ligi’ne takım olarak renk katmayı amaçladıklarını ifade eden Sarı-Siyahlı ekibin Teknik Direktörü Volkan Bekiroğlu, “Transfer çalışmalarımız sürüyor. Takımımızın gücüne güç katacak oyuncuları almayı planlıyoruz. Taraftarlarımızın yüzünü güldürmek adına var gücümüzü göstereceğiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.