BİNBOĞA; "BU SORUNLAR ANCAK ZAFER PARTİSİ İKTİDARINDA AŞILIR"

Zafer Partisi Adana İl Başkanı Ayhan Binboğa Genel Başkanları Ümit Özdağ ve beraberindeki heyetle birlikte depremin vurduğu Hatay’a giderek yaşananları yerinde gördü

Siyaset Yayın: 21 Şubat 2023 - Salı - Güncelleme: 21.02.2023 16:25:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Zafer Partisi Adana İl Başkanı Ayhan Binboğa Genel Başkanları Ümit Özdağ ve beraberindeki heyetle birlikte depremin vurduğu Hatay’a giderek yaşananları yerinde gördü. Binboğa; "Bu sorunlar ancak Zafer Partisi iktidarında aşılır" dedi.

Asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından artçı sarsıntılar da devam ediyor. Dün akşam Hatay’da 3 dakika arayla meydana gelen 6,4 ve 5,8 büyüklüğündeki depremlerin ardından Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, Doğru Parti Genel Başkan Vekili Haydar Çakmak, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve beraberindeki heyetle bölgeye giden Zafer Partisi Adana İl Başkanı Ayhan Binboğa bölgede gördükleri durumun kendilerini çok üzdüğünü söyledi.

Depremzedelerle yaptıkları sohbette bölgedeki insanların özellikle barınma ve ısınma gibi acil ve temel sorunlarının hala giderilemediğine şahitlik ettiklerini ifade eden Binboğa; " Depremzedeler çaresizlik içinde. Yardım çığlıklarını hiçbir devlet kurumu duymuyor. Burada insanlar hala çadır mücadelesi veriyor. Burada yaşadıklarımız inanılır gibi değil. Milletimizin hak ettiği hizmet bu değil. Devletin kurumları vatandaşına hizmet etmeyecekse ne işe yarar doğrusu merak ediyorum" dedi.

Bu kaosun, bu keşmekeşin basiretsiz insanların yönetimde olması halinde devam edeceğini vurgulayan Başkan Binboğa; "Zafer Partisi olarak Genel Başkanımız ile birlikte deprem bölgesindeki eksiklikleri yerinde görmek adına kalabalık bir heyetle gece yarısı bölgeye ulaştık. Sorunun ne olduğunu biliyoruz. Çözüm yollarını da biliyoruz. Yurttaşlarımız bize güvensinler en kısa sürede Zafer Partisi’nin iktidarında bütün bu sorunlara son vereceğiz. Sıkıntıları bitireceğiz ve aydınlık Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz" dedi.

Heyetin deprem bölgesindeki çalışmalarını tamamladıktan sonra Ankara’ya geçerek durum değerlendirmesi yapacağı ve atılacak adımları kamuoyuyla paylaşacağı öğrenildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.