Bir oğlu olmalı insanın..

.

Yaşam Yayın: 15 Mayıs 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 15.05.2023 23:02:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

FOTO HABER: HÜSEYİN AZAR

Canını emanet ettiğin, elin, ayağın, gözün, kulağın, her şeyin.

Bir oğlu olmalı insanın.

Canıyla canlandığın, varlığıyla anlamlandığın,

Özlemiyle ve iç çekişlerinle dağ-dağ efkarlandığın.

Bir oğlu olmalı insanın, futbol oynarken sakatlanınca kimseyi dinlemeyip sahaya girecek kadar cesur ve size düşkün olan.

Evet, “Bir oğlu olmalı insanın” diye başlayan dizelere tam da uyan bir enstantane objektifimize Yüreğir Devlet Hastanesi ile Ceyhan Devlet Hastanesi’nin karşılaştığı yarı final maçının bir bölümünde takıldı.

Adana İl Sağlık Müdürlüğü sahasında oynanan, Sağlık-Sen Adana Şubesi Gençlik Kolları’nın düzenlediği Özgür Özsoy Futbol Turnuvası’nın yarı final maçında rakip oyuncu ile girdiği mücadelede sakatlanan Yüreğir Devlet Hastanesi Kalecisi Coşkun Güven’in oğlu Salih Güven, bir anda babasının yerde yattığını görünce “Babaammm!” diyerek kendini sahaya attı.

KİM TAKAR YASAĞI…

“Girme, yasak” sözlerine de aldırmayan Salih, dayanamayarak koşarak babasının yanına gidip acısına ortak olmaya çalıştı.

Saha kenarında çok sayıda futbolseverin de izlediği, küçük Salih’in babasına olan düşkünlüğü herkes gibi bizi de etkiledi.

Kısa süre babasının başında bekleyerek durumu anlamaya çalışan Salih, daha sonra Hakem Osman Uludere ve diğer oyuncular tarafından saha kenarına alınarak, dışarı çıkması sağlandı.

Biz de, bu anı iki kare de olsa fotoğraflayarak takipçilerimizle paylaşmak istedik.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.