ÇAĞLAYAN: BAŞARILI OLMAYA GELDİM

Yeni sezonda 3.Futbol liginde mücadele edecek olan halkın takımı Adana 1954 FK'nın yeni teknik adamı belli oldu.

Spor Yayın: 10 Mayıs 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 10.05.2023 13:31:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 7 dk.
Google News

HABER VE FOTOĞRAFLAR: HÜSEYİN AZAR

Turuncu-Beyazlı ekibin Başkanı Menderes Kutlu ile Yönetim kurulu üyeleri, merhum Hasan Adalı spor tesislerinde düzenlenen imza töreni ile Adem Çağlayan ile anlaştılar.


İkinci Başkan Mehmet Kutlu, Genel Kaptan Burak Erdem, Taraftardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Gönlü, Başkan Yardımcısı Mahir Şafak, Basın Sözcüsü Necip Erdoğan, Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Çelik ve Altyapı Sorumlusu Halil Güler'in de hazır bulunduğu imza töreninde konuşan Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu, yönetim kurulu üyeleri ile ince eleyip sık dokuyarak teknik adamı belirlediklerini belirterek, "Adem hocamızın başarılı olacağına inanıyoruz. Şampiyonluk inanç ve azimle olur. 2 sene içerisinde büyük işler başardık. Kulüp olarak iyi yolda ilerliyoruz" dedi.

BAŞKAN KUTLU: ŞAMPİYONLUK EMEK İSTER
Transfer çalışmalarına ne kadar önce başlarsak önlerinin o kadar açılacağına dikkat çeken Başkan Kutlu, "Federasyonun ligi bu şekilde tescil etmesi bizim için artı oldu. Kulübümüzün genine, Çukurova'nın iklimi, karakteri ve kişiliğine uygun hoca bulmak gerçekten zor. Aylar süren araştırmamız sonucu genç, heyecanlı, dinamik, gözlerine baktığımızda heyecan alacağımız bir isim üzerinde mutabık kaldık. Altyapı dahil her şeyin sorumlusu Adem Çağlayan Hocamız olacak. Adem Hocamız, Adana için büyük bir kazanç olacak. Bu yıl, Allah'ın izniyle 3. Lig'de de şampiyon olup 2. Lig'de mücadele etmek nasip olur. Şampiyonluk, azim, emek ve mücadele ile olur. Bütün yöneticilerimizde bu arzu ve istek var. Sonuçta, kent dinamikleri de destek veriyor. İki yıllık bir kulübüz. Tesislerimiz var" şeklinde konuşarak, yeni yatırımlarının da olacağının işaretini verdi.
3. Lig'e çıkmalarında önemli katkıları olan önceki Teknik Direktör Ercan Albay ve teknik ekibine de teşekkür eden Başkan Kutlu, "Ercan Albay her zaman 'abi' olarak gönlümüzde. Kendisine teşekkür ediyorum" dedi.


ÇAĞLAYAN: HEDEF ŞAMPİYONLUK
Yeni teknik adam Adem Çağlayan ise "1 aydır görüşüyoruz. Anlaştığımız için çok mutluyum. Profesyonelce  bir ekip var. Başkanımız Menderes Kutlu ile çok işler başaracağız" diye konuştu. Birçok teknik adamı radarlarına aldıklarını belirten Başkan Kutlu, son olarak Adem Çağlayan'da karar kıldıklarını ifade etti. Kutlu, Adem Çağlayan'ın kendilerini başarıya götüreceklerine olan inancının tam olduğunu söyleyerek, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu kaydetti.

ÇOK İŞLER BAŞARACAĞIZ

11 yıllık teknik adamlık döneminde 7 yıl şampiyonluk yaşadığını belirten Çağlayan, Adana 1954 FK’nın hedeflerini bildiğini ve başarılı olmaya geldiğini açıkladı. Bir yıldır görüştüklerini ifade eden Çağlayan, "Anlaştığımız için çok mutluyum. Profesyonelce  bir ekip var. Başkanımız Menderes Kutlu ile çok işler başaracağız" diye konuştu.
Bir aya yakın bir süreçtir görüştüğünü belirten Çağlayan, "İstanbul'daki görüşmemiz, buraya gelmemdeki en büyük etken oldu. Samimiyeti gördüm. İşini profesyonelce yapan bir yönetim var, bunu aile ortamından da çıkmayarak yapıyorlar. Plan ve projenin büyük olduğunu gördüm. Menderes Başkan'ın Süper Lig hedefinin olduğunu gördüm. Camia için her şeyin en iyisini yapmak için buraya geldim" şeklinde konuşarak, önümüzdeki dönemde yapılacakların bunun göstergesi olduğunu belirtti.

GÖNLÜ: 50'YE YAKIN HOCA İLE GÖRÜŞTÜK
BAL'ı şampiyonlukla tamamladıklarını hatırlatarak konuşmasına başlayan Taraftarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Gönlü de, "Önümüzdeki sezon başkanımızın önderliğinde neler yapabileceğimiz konusunda istişareler yaptık. Kulübümüzün başarıları yakalaması aile ortamından geçer. Adem Hocamızla anlaşmamızda başkanımızın katkısı çok. 50'ye yakın hoca adayı ile görüştük. Bu görüşmeler neticesinde Adem Hocamızla anlaşmaya karar verdik" diyerek, süreç hakkında bilgilendirme yaptı.


 
ERDEM: DEĞİŞİM İÇİNDEYİZ
Geçtiğimiz sezonun Kahramanmaraş merkezli depremle ara verildiğine dikkat çeken Genel Kaptan Burak Erdem de, hayatını kaybedenlere başsağlığı dileyerek başladığı konuşmasında, "Türkiye Futbol Federasyonu'nun kararıyla lig son şekliyle onaylandı. Bu bizim için bir fırsat oldu. Bu sürede teknik ekip ve oyuncu transferi konusunda hazırlık yapmamızda avantaj oldu. Artık kulübümüz profesyonel bir kulüp. Yeni bir yapılanma içindeyiz. Aramıza sportif direktör katılacak. Değişim içindeyiz. Kulüp idaresi konusunda da profesyonel altyapı planladık. Teknik Direktör konusunda ince eleyip, sık dokuduk. Hem akademik, hem genç, hem de şampiyonluk yaşamış Adem Hocamızda karar kıldık" şeklinde sözlerini tamamlayarak, Menderes Kutlu'nun olduğu yerde hedefin her zaman şamyiyonluk olduğuna vurgu yaptı.

ÇELİK: ÖNEMLİ BİR BAŞAKI YAKALADIK
Çıkılan kutlu yolda değerli başkanımız ve yönetim kurulu çok büyük emek sarfettiklerini ifade eden Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Çelik ise, "Önemli bir başarı yakaladık. Bundan böyle Adem hocamızla daha güzel günler yaşayacağımıza inanıyorum" diyerek, başarılarının süreceğini iddia etti.

ŞAFAK: HEDEFİMİZ BÜYÜK
Adana 1954 FK Başkan Yardımcılarından Mahir Şafak da BAL'da mücadele ederken en kötü maçlarının bile 500-600 taraftara oynadıklarını söyledi. Kulüp olarak çok büyük başarılara imza attıklarını belirten Şafak, "Hedefimiz büyük. İnşallah bu yıl daha büyük başarılar yakalayacağız. Bu takım halkın desteğiyle giden bir kulüp. Arkadaşlarımızın hepsi inanmış. Teknik ekip ve hocamıza da güveniyoruz. İnşallah bu yıl da şampiyon olacağız" şeklinde konuşarak, "Allah şimdiden hayırlı etsin" dileğinde bulundu.

GÜLER: ŞAMPİYON OLMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Yeni Teknik Direktör Adem Çağlayan'ı aralarında görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Altyapı Sorumlusu Halil Güler ise, "Bu yıl da inşallah Adem Hocamızla birlikte şampiyon olmak için elimizden geleniyle yapacağız. Başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri olarak hocamızın her zaman yanında olacağız" dedi.

ERDOĞAN: HOCAMIZI SEVİYORUZ
Adana 1954 FK'de güzel şeylerin yapıldığına vurgu yapan Basın Sorumlusu Necip Erdoğan, "Olan her şey sevgiyle oluyor. Bir gecemiz oldu; Türkiye'nin bütün dinamikleri gelmişti. Çağrılmayan insanlar bile geldi. Sevgi her şeyden üstündür. Başarıya giden yol sevgiden geçer. Hocamızı seviyoruz. İnşallah başarılı olursunuz" şeklinde konuştu.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.