ÇAĞLAYAN: VERİMLİ BİR HAZIRLIK SÜRECİ GEÇİRDİK

TFF 3. Lig 4. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi için geniş bir kadroyla başarılı bir takım kurmaya çalışan Adana 1954 FK’da sezon başı hazırlık sürecinin birinci etabı bitti.

Spor Yayın: 08 Ağustos 2023 - Salı - Güncelleme: 08.08.2023 08:54:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Sezon başlamadan önce bünyelerine katılan oyunculara bireysel antrenman programı gönderdiklerini belirten Teknik Direktör Adem Çağlayan, bu ön hazırlık vesilesiyle birinci etapta aerobik adaptasyon sürecinin daha hızlı geçtiğini ve taktiksel çalışmalar yaptıklarını söyledi.

“TAKIM, ANTRENMANLARA OLUMLU YANIT VERİYOR”

Birinci etap hazırlıklarını Adana’da Ali Hoşfikirer Tesisleri’nde tamamlayan Adana 1954 FK’nın tecrübeli Teknik Adamı Adem Çağlayan, amaçlarının oyuncuların kaynaşması ile birlikte fiziksel ve taktiksel ön hazırlık oluşturmak olduğuna değindi. Bu anlamda verimli bir hazırlık süreci geçirdiklerinin altını çizen Çağlayan, “Takım içerisindeki kaynaşma ortamı hem takımın abilerinin olumlu yaklaşımları, hem de neşeli genç oyuncularımız sayesinde çok iyi durumda. Takımımız fiziksel ve taktiksel antrenmanlara olumlu yanıt veriyor. Bu etabın son evresinde kendi U18 takımımızla hazırlık maçı yaptık. Bu maçta hem iyi bir alt yapı takımımızın olduğunu gördük hem de taktiksel yaklaşımımızın futbolcularımızdaki yansımasını gördük” diyerek, takımın oyun sistemlerine verdiği reaksiyonun olumlu, çabuk algılama ve uygulama eğiliminde olduğunu iddia etti.

“MUTLU SONA ULAŞACAĞIZ”

İkinci etapta daha fazla taktiksel çalışmalarla birlikte yüksek yoğunluklu antrenmanlar ile hazırlık süreçlerini ilerleteceklerine vurgu yapan Teknik Direktör Adem Çağlayan, “Hazırlık sürecinin geri kalanında yapacağımız antrenmanlarla müsabaka sezonunda taraftarlarımıza keyifli bir oyun izleterek sezon sonu mutlu sona ulaşmayı hedefliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Sezon başı birinci etap hazırlıklarını tamamlayan Adana 1954 FK’lı oyunculara 3 gün izin verildi. Oyuncular, pazartesi Pozantı kampında toplanarak ikinci etap hazırlıklarına başlayacak.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.