ÇAY: HAYIRLI OLSUN

Pozantı Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Mustafa Çay, oyunu kullandı.

Siyaset Yayın: 31 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 31.03.2024 16:07:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Belediye Başkanı Mustafa Çay, 31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimi kapsamında ilçedeki okulları gezdi. Oy kullanan vatandaşlarla selamlaşan Başkan Çay, daha sonra oy kullanacağı Pozantı İmam Hatip İlkokuluna geldi.

Okulun bahçesinde vatandaşlarla selamlaşan Başkan Mustafa Çay, oy kullanacağı ‘1038’ numaralı sandığın bulunduğu sınıfa geçti. Sandık görevlileri ile bir süre sohbet eden Başkan Çay, daha sonra oyunu kullandı.

Seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Çay, "31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimi başta Pozantı'mıza olmak üzere tüm Türkiye'ye hayırlı olsun. Ramazan ayı olması sebebiyle vatandaşlar erken saatlerde gelerek oyunu kullanmış sandıklar yarıyı geçmiş durumda. İradesini sandığa yansıtan vatandaşlar coşku içinde seçim atmosferini yaşıyor" dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.