Ceyhan Belediyesi'nden çocuklara karne hediyesi

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, 'Karneni al, gel' kampanyası ile tatile giren öğrencilere ücretsiz etkinlik düzenledi. Akşam saatlerinde başlayan etkinliklerde öğrenciler doyasıya eğlendi.

Gündem Yayın: 15 Haziran 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 15.06.2024 12:10:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ceyhan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yaz tatiline giren öğrencilere ücretsiz olarak 'karneni al gel' etkinliği düzenledi. Cumhuriyet Meydanında akşam saatlerinde başlayan etkinliğe öğrenci ve veliler büyük ilgi gösterdi.

ÖĞRENCİLER DOYASIYA EĞLENDİ

'Karneni al gel' etkinliğinde öğrenciler geç saatlere kadar gönüllerince eğlendi. Oyun parkında eğlenen öğrencilere etkinliklere, palyaço gösterileri ile çeşitli yarışmalar düzenlendi. Öğrenci ve velilere çeşitli ikramlarda bulunulan karne etkinliğinde Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, öğrencilere karne hediyeleri verdi.

BAŞKAN AYDAR'DAN ÖĞRENCİLERE YÜZME HAVUZU MÜJDESİ

Öğrencilerin karne sevincine ortak olan Başkan Aydar, öğrenciler tarafından 'Kadir Başkan' sloganlarıyla karşıladı. Öğrenci ve veliler tarafından coşkulu bir şekilde karşılanan Başkan Aydar yaptığı konuşmada, "Ceyhan'da 7' den 70'e herkesin mutluğu için çalışıyoruz. Bugün karelerini alarak yaz tatiline giren öğrencilerimiz bu güzel etkinliği hak etti. Bir kentte çocuklar ve yaşlılar mutlu ise o şehir, mutlu şehir olma yolundadır. Bayramdan önce  emeklilerimizi ve geleceğimizin teminatı çocuklarımızı mutlu etmenin sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Yaz tatilinde ise çocuklarımıza bir müjde vermek istiyorum. çocuklarımız yüzme öğrenmeleri için kentin belirli bölgelerine yüzme havuz kurulacağız. Çocuklarımız artık sulama kanallarında değil,  kuracağımız havuzlarda hem eğitim alacak hemde diledikleri kadar yüzebilecekler. Hepinize iyi tatiller diliyorum" dedi.

Etkinlikte geç saatlere kadar doyasıya eğlenen öğrenci ve veliler Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar'a teşekkür etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.