Ceyhan Belediyesi'nden kentte bayram temizliği

Ceyhan Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi kent genelinde bayram temizliği çalışmalarını hızlandırdı.

Gündem Yayın: 15 Haziran 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 15.06.2024 12:27:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kent genelinde cadde ve kaldırımları tayzikli su ile temizleyen ekiplerin çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Kadir Aydar, "Vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru için bayram süresince mesaimize ara vermeden devam edeceğiz" dedi.

Kent genelinde bayram boyunca halk sağlığı ve hijyeni konusunda vatandaşların sıkıntı yaşamaması için çalışan Ceyhan Belediyesi, ana caddeleri ve kaldırımları ilaçlı su ile yıkadı. Atatürk Caddesi'nden başlayıp Kızılay Caddesi'nden devam eden temizlik çalışması, İnönü ve Orhan Ekinci Bulvarı'nın sonuna kadar çift yönlü olarak devam etti. İlçedeki parkların, yeşil alanların bakım onarım çalışmalarını da yapan ekipler, mahalledeki rutin konteynerleri tazyikli su ile yıkayarak dezenfekte çalışmalarını da arttırdı.

Ceyhan'lıların Kurban Bayramı'nda hiçbir sıkıntı yaşamaması için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Kadir Aydar, "vatandaşların sağlığı ve huzuru için bayram süresince mesaimize devam edeceğiz" dedi.

Temizlik çalışmasının başında Belediye Başkanı Kadir Aydar'ı gören vatandaşlar, Başkan Aydar ile sohbet edip, yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.