Ceyhan Devlet Hastanesi: 6-AŞH Yetişkin Acil: 3

Sağlık-Sen Adana Şubesi Gençlik Kolları'nın düzenlediği Özgür Özsoy Futbol Turnuvası'nın çeyrek final karşılaşmaları bugün oynanan maçlarla tamamlandı.

Spor Yayın: 11 Mayıs 2023 - Perşembe - Güncelleme: 11.05.2023 20:34:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

HABER VE FOTOĞRAFLAR: HÜSEYİN AZAR

Sağlık-Sen Adana Şubesi Gençlik Kolları'nın düzenlediği Özgür Özsoy Futbol Turnuvası'nın çeyrek final karşılaşmaları bugün oynanan maçlarla tamamlandı. Günün ilk maçında Adana Şehir Hastanesi Yetişkin Acil ile karşılaşan Ceyhan Devlet Hastanesi bu maçtan 6-3 galip ayrılarak yarı finalde Yüreğir Devlet Hastanesi'ninrakibi oldu. Yarı final karşılaşmaları 15 Mayıs Pazartesi oynanacak.

KALECİLER GÜNÜNDEYDİ
Maç boyunca her iki tarafta karşılıklı ataklarla rakip defansa zor anlar yaşatırken maçın kahramanları kaleciler oldu. Kritik gol pozisyonlarına geçit vermeyen kaleciler farkın daha fazla açılmasına veya yaklaşmasına engel olurken Adan Şehir Hastanesi Yetişkin Acil kalecisi Halil'in kurtardığı penaltı kritik bir öneme sahip oldu.


MAÇTAN DAKİKALAR
8. dakikada Ceyhan Devlet Hastanesi oyuncusu Süleyman sağdan aldığı topla ceza sahasına kadar girerek, kalecinin solundan fileleri havalandırdı.

Süleyman'ın gol sonrası takım arkadaşı ile yaptığı sevinç hareketi ilgi çekti: 1-0.


KAÇAN KRİTİK PENALTI
Golden hemen sonra santra vuruşu ile atak yapan Adana Şehir Hastanesi Yetişkin Acil, rakip oyuncu Hasan'ın ceza sahası içinde elle oynamasını hakem Mesut Say penaltı olarak değerlendirdi. Vuruşu Faruk yaptı, ancak kaleci Halil yerinde bir hareketle topu çok rahat bir şekilde aldı.


18. dakikada Süleyman sağ korner köşesine yakın bir yerden iki defans oyuncusunu geçerek topla birlikte kale direğine sıfır noktada, kalecinin sağından vurdu. Pozisyonu iyi takip eden Yılmaz'a sadece dokunmak kaldı: 2-0.
22. dakikada, korner atışını yapan Yılmaz yaptı. Süleyman, ön direğe yakın yerde iki defans oyuncusu arasından, topukla vurarak topu ağlara gönderdi: 3-0.
İlk yarının bu sonuçla bitmesi beklenirken 24. dakikada Faruk durumu 3-1'e getiren golü attı.


İKİNCİ YARI
42. 29. dakikada Zahit'in pasını iyi takip eden Süleyman bu kez şık bir vuruşla kaleciyi gafil avlayınca, takımı Ceyhan Devlet Hastanesi'ni 4-1 öne geçiren golü kaydetti. Faruk ve Nevzat'ın peşpeşe attığı gollerle durumu 4-3'e getiren Adana Şehir Hastanesi Yetişkin Acil oyuncularının umudu artsa da, 40. dakikada Yılmaz'ın soldan gönderdiği topa Süleyman gelişine vurarak ağlara gönderdi: 5-3.
45. dakikada bu kez Aykut'un soldan gönderdiği topa gelişine vuran Mehmet Sakıp topu direğin hemen yanından filelere yollayarak skoru belirledi: 6-3.


KADROLAR
Ceyhan Devlet Hastanesi karşılaşmaya; Mehmet Curabaz, Süleyman Demircioğlu, Hasan Baykal, Halil Güngördük, Uğur Üstünel, Hasan Çağay, Zahit Mutlu ve Yılmaz Nas ilk 8'i ile sahaya çıktı. Yedek kulübesi ise Suat Ali Doğan, İsmail Uysal, Mehmet Sakıp Küçük, Hasan Tarık Hoca, Emrah Ertek, Cihan Tanrıverdi, Aykut Kaysı ve Recep Aslan'dan oluştu.

Adana Şehir Hastanesi Yetişkin Acil ise; Aykut İnik, Ali Çoraklı, Mehmet Akyüz, Ahmet özen, Çağrı Gündoğdu, Faruk Özdemir, Muhammed Kesen ve Nevzat Alveroğlu ilk 8'i ile sahapa çıktı. Yedek kulübesinde ise Mehmet Batı, Özer Özen, Mustafa Gediklioğlu, Şefik Yaman, İshak Solmaz ve Kenan Alizade yer aldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.