Ceyhan Devlet Hastanesi finale adını yazdırdı

Turnuva boyunca oynadığı tüm karşılaşmaları kazanan Ceyhan Devlet Hastanesi yarı final maçında Yüreğir Devlet Hastanesi’ni 3-1 mağlup ederek, Türkgücü ile final oynamaya hak kazandı.

Spor Yayın: 15 Mayıs 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 15.05.2023 21:53:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

HABE VE FOTOĞRAFLAR: HÜSEYİN AZAR

Çeyrek final karşılaşmasında Adana Şehir Hastanesi Yetişkin Acil’i 6-3 gibi farklı mağlup ederek dikkatleri üzerine çeken Ceyhan Devlet Hastanesi-Yüreğir Devlet Hastanesi maçına her iki takım da temkinli başladı. Her iki ekip de mutlak galibiyet için sahaya çıkarken, ilk yarı 0-0 sona erdi.

Maçın ikinci yarısında daha atak bir oyun sergileyen taraf Ceyhan Devlet Hastanesi oldu. Karşılaşmanın ilk golü Süleyman’dan geldi. Maçın 33. Dakikasında ceza sahası önünde, uzak noktadan sert bir vuruş yapan Süleyman, kalecinin uzanamayacağı noktadan topu filelerle buluşturdu: 1-0.

EREN’LE ÜMİTLENDİLER AMA…

Golden sonra yaptığı oyuncu değişikliği ile oyunda denge kurmaya çalışan Yüreğir Devlet Hastanesi, oyuna sonradan giren Eren ile beraberliği yakaladı. 37. Dakikada, soldan uzun bir vuruş yapan Mustafa’nın gönderdiği topu Eren, kafa vuruşu ile aşırtarak ağlara gönderdi: 1-1.

21. dakikada bu kez Zahit, ceza sahası önünden sert vurarak kalecinin yanından topu ağlara yollayarak takımını öne geçiren golü attı: 2-1.

Herkes bu skorla maçın sonuçlanacağını beklerken, hakem Osman Uludere oyuna +3 dakika ekledi. 50+2’de Süleyman takımının 3’ncü, kendisinin 2’nci golünü kaydederek skoru belirledi. Bu dakikada, takım arkadaşının pasını iyi takip eden Süleyman, kalecinin sağından fileleri havalandırdı: 3-1.

Bu sonuca göre, Ceyhan Devlet Hastanesi finale çıkarken, Yüreğir Devlet Hastanesi Çukurova Devlet Hastanesi ile üçüncülük maçı yapacak.

KADROLAR

Yüreğir Devlet Hastanesi sahaya, Coşkun Güven, Yılmaz Sarıgül, Mert Aydın, Murat Vadi, İbrahim Aykaç, Uğur Çopuroğlu, M. Emre Keleş ve Mehmet Açma ilk 8’i ile çıkarken, yedek kulübesi şu isimlerden oluştu: Coşkun Aykaç, Eren Demir, Kanber Yavuz, Ercan Karaaslan, Erhan Cengiz, Arif Emre Şeker ve Mehmet Karakız.

 Mehmet Curabaz, Süleyman Demircioğlu, Hasan Tarık Hoca, Halil Güngördü, Uğur Üstünel, Hasan Çağay, Zahit Mutlu ve Yılmaz Nas ilk 8’i ile sahaya çıkan Ceyhan Devlet Hastanesi’nin yedek kulübesi şu isimlerden oluştu: Suat Ali Doğan, İsmail Uysal, M. Sakıp Küçük, Hasan Baykal, Emrah Ertok, Cihat Tanrıkulu, Aykut Kaysı ve Recep Aslan.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.