Çeyrek finalistler belli oldu

Sağlık-Sen Adana Şubesi Gençlik Kolları'nın düzenlediği Özgür Özsoy Futbol Turnuvası'nda gruplarından lider çıkan takımlar ve en iyi 2 takım çeyrek finale ismini yazdırarak mücadele etme hakkını kazandı.

Spor Yayın: 07 Mayıs 2023 - Pazar - Güncelleme: 07.05.2023 21:40:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

HABER: HÜSEYİN AZAR

A grubu lideri Vefa Özgür Özsoy, B grubu lideri Yüreğir Devlet Hastanesi, C grubu lideri Ceyhan Devlet Hastanesi, D grubu lideri Adana Şehir Hastanesi Yetişkin Acil, E grubu lideri Türkgücü ve F grubu lideri Adana Şehir Hastanesi Ameliyathane ile birlikte grupların en iyi 2 takımı olma başarısını gösteren B grubu ikincisi Çukurova Devlet Hastanesi ve F grubu ikincisi Ruh Sağlığı takımları çeyrek finalde mücadele edecek.
İLK MAÇLAR 10 MAYIS'TA
Çeyrek final maçlarının ilki 10 Mayıs 2023, saat 17.00'da Vefa Özgür Özsoy ve Çukurova Devlet Hastanesi arasında oynanacak. Aynı gün 18.30'da Yüreğir Devlet Hastanesi ve Ruh Sağlığı karşılaşacak.
Ceyhan Devlet Hastanesi ve Adana Şehir Hastanesi Yetişkin Acil maçı ise 11 Mayıs 2023, saat 17:00'da, Türkgücü-Adana Şehir Hastanesi Ameliyathane karşılaşması ise aynı gün saat 18:30'da oynanacak.


NENNİOĞLU BAŞARI DİLEDİ
Zorlu ve zevkli oynanan maçlar sonucu çeyrek finale çıkmaya hak kazanan 8 takıma da başarı dileklerinde bulunan Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu da, "Çeyrek finale kadar gelme başarısı gösteren takım oyuncularını kutluyorum. Kıyasıya çekişmenin olacağı maçların dostluk ve kardeşlik içinde oynanmasını temenni ediyorum" diyerek, tüm sağlık çalışanlarını maçları izlemeye davet etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.