Çukurova Devlet’in nefesi yetmedi: 2-0

GRUP LİDERİ YÜREĞİR DEVLET HASTANESİ OLDU

Spor Yayın: 06 Mayıs 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 06.05.2023 23:20:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

HABER VE FOTOĞRAFLAR: HÜSEYİN AZAR

Sağlık Sen Adana Şubesi Gençlik Kolları Başkanlığı'nın düzenlediği Özgür Özsoy Futbol Turnuvası'nın üçüncü maçları oynanmaya devam ederken, B grubunun en heyecanlı karşılaşması Adana Şehir Hastanesi Yoğun Bakım ve Çukurova Devlet Hastanesi arasında oynandı. Maçı Çukurova Devlet 2-0 kazandı ama grup liderliği için gerekli bir golü daha bulamayınca, aslında bu maçın kazananı 1 gol averajla grup lideri olarak çeyrek finale adını yazdıran Yüreğir Devlet Hastanesi oldu.

MAÇTAN DAKİKALAR

Karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmazken maçı Hakem Mesut Say yönetti. İlk yarı vasat ve ortada bir oyun sergileyen tarafların çabasından gol sesi çıkmadı.

İkinci yarıda daha diri görülen takım Çukurova Devlet oldu.  36. Dakikada Sinan takımını 1-0 öne geçirerek umutları yeşertti.

Ataklarıyla rakibini bunaltan Çukurova Devlet’in bir atağında, 38. Dakikada altı pas içinde filelere giden topu elle kesen İsmail’i hakem Mustafa Say affetmedi ve kırmızı kartla oyun dışı bıraktı. Penaltı vuruşunu Ramazan yaptı. İlk vuruşta topu çelen kaleciden dönen topu takip eden Ramazan ikinci bir vuruşla filelerle buluşturdu.

7 kişi kalan Adana Şehir Hastanesi Yoğun Bakım’ın bu dakikadan sonra oyundan düştüğü görüldü. Çukurova Devlet’in yoğun baskısına canını dişine takarak karşı koyan Adana Şehir Hastanesi Yoğun Bakım, kalan dakikalarda gole geçit vermeyerek Çukurova Devlet’in liderlik hayalini boşa çıkardı.

Bu sonuca göre puanını 7’ye çıkaran, ancak bir gol averajla, Yüreğir Devlet Hastanesi’nin arkasından ikinci olan Çukurova Devlet’in gruptan çıkma şansını kaybetmiş oldu. Bu maçtan mağlubiyetle ayrılan Adana Şehir Hastanesi Çocuk Yoğun Bakım ise 3 puanda kalarak üçüncü oldu. Turnuvadan çekilen YGAP Spor ise 0 puanla sonuncu oldu.

KADROLAR

Karşılaşmaya Danyel Evsen, Murat İzgi, Abdullah Esen, Muhammet Taşkıran, İsmail Özcil, Hasan Alakaş, Uğur Alakaş ve Ercan Göçmen ilk 8’i ile çıkan Adana Şehir Hastanesi Çocuk Yoğun Bakım’ın yedek kulübesi de şu isimlerden oluştu: Hamit Temiz, Ahmet İnceuzun, Muhammet Karaoğlan ve Furkan Kuzu.

Çukurova Devlet Hastanesi ise Muhammet Rıza Dolgun, Ahmet Doğan, Cengizhan köke, İlker Tanış, Ramazan Özenli, Mithat Yurtsever, Hakan Kılıç, Sinan Gürbüz ve Mehmet Şükrü Dinç ilk 8’i ile sahaya çıktı. Yedek kulübesi ise Şahin Yalçın, Mehmet Koç ve Mehmet Şükrü Dinç, Metin Göden, Mahsun Öner, Bedri Çakmak, Mehmet Koç ve Mahmut Güngör’den oluştu.

  

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.