DEMİRÇALI, AGSYF YÖNETİCİLERİYLE YÜREĞİR’İ KONUŞTU

AGSYF Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Şube Başkanı Mustafa Boz, Genel Merkez yöneticisi Dursun Dağtekin, Adana Şube Bakan vekili, Mustafa Can, Yönetim Kurulu Üyeleri Faruk Özensel ve Ramazan Uçuk Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı’yı ziyaret etti.

Gündem Yayın: 14 Ağustos 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 14.08.2024 15:11:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Ziyarette 31. Mart seçimlerinin ardından yaşanan süreç ve Belediyenin içerisinde bulunduğu durum konuşuldu. Belediye Başkanı Ali Demirçalı; ‘konuya hakim olmayan yönlendirme ile klavye delikanlılığı yapanlar bilsinler ki kimse Yüreğir’e ve Yüreğirliye hizmet etmemizi engelleyemeyecek, ben Yüreğir’in çocuğuyum. Yıllardır burada ne eksik biliyorum ve eksikleri en güzel şekilde tamamlayacağım’ dedi.

Başkan Demirçalı: ‘Yapıcı eleştirilere her zaman açığım, çünkü fikirler önemlidir. Ancak eleştiri yaparken de kantarın topuzunu kaçırmamak lazım, insanların ve kurumun onurunu rencide etmeyecek hakaret içermeyecek şekilde olması gerekir klavye silahşörlüğüne gerek yok’ dedi.

Anadolu Gazetecileri ve Spor Yazarları Federasyonu ( AGSYF) Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Şube Başkanı Mustafa Boz başkan Demirçalı’ya göreve geldiğinden bu yana ilerleme kaydedip kaydetmediği noktasında sorduğu soruya ise Başkan Demirçalı, ‘Kısa zamanda güzel işlere imzamızı atarak farkımızı hissettirdik. Elimizi kolumuzu bağlamak adına yapılan baskıları göğüsledik SSK ve Maliye borçlarımızı sıfırladık. Kısa bir zamanda mali disiplini sağladık, personel giderlerini yüzde 68 den yüzde 50 seviyesine indirdik. Atıl durumda çürüğe çıkarttıkları araçları atölyelerimizde bakımları yapılarak hizmete başladı. 30 mahallemizde 6 ayrı ekibimiz asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Sosyal Belediyecilik kapsamında çalışan annelerimize kolaylık sağlamak adına kreş fiyatlarımızı indirdik ve yeni kreşleri hayata geçirmek için çalışıyoruz, Yeşilbağlar ve Koza Mahallelerimizin arasında bulunan kapalı semt pazarımızı yine kendi imkanlarımız ile tamamlayarak hizmete açıyoruz. 8 adet yeni temizlik aracını hizmet filomuza dahil ettik kimse bizim İlçemize hizmet etmemize engel olamayacak. Belediyemiz bünyesinde bulunan spor tesislerimiz önceki dönemde sözde kiralama adı altında komik bedeller ile spor ile alakası olmayan insanlara tabiri caiz ise kelimenin tam anlamı ile peşkeş çekilmiş, bu tesislerin durumu tekrar incelenerek gençlerin güvenle spor yapacakları alanlar olarak tekrar hizmete açılacak. İnanıyorum ki biz Yüreğirli vatandaşlarımız ile sırt sırta, omuz omuza her türlü zorluğun üstesinden gelerek aşkla hizmetimizi yapacağız’ şeklinde konuştu.

Anadolu Gazetecileri ve Spor Yazarları Federasyonu ( AGSYF) Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Şube Başkanı Mustafa Boz Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı’ya samimi sohbeti ve verdiği bilgiler için teşekkür etti. Başkan Boz Yüreğir ve Yüreğirli’nin çıkarlarına olan her türlü hizmette ve projede bir Yüreğirli olarak her zaman destek olacağını dile getirdi. Samimi bir havada geçen ziyaret karşılıklı memnuniyet çerçevesinde son buldu.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.