DİLAY SU, YENİ SEZONDA, BOMBA BİR PROJEYLE GELİYOR

Dilay Su, uzun zamandır birçok projede yer alan ve oyunculuğuyla beğeni toplayan bir isim olarak, yeni projelerle hayranlarını sevindirmeye hazırlanıyor.

Yaşam Yayın: 28 Eylül 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 28.09.2024 18:50:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gece bir mekandan çıkarken magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan güzel oyuncu, yeni bir projenin müjdesini verdi. Ünlü bir yapımcı ile görüşmelerin sürdüğünü açıklayan Dilay Su, yakın zamanda hem ekranlarda hem de beyaz perdede izleyiciyle buluşacağının sinyallerini verdi. Bu haber, hayranları tarafından büyük bir heyecanla karşılandı.

Dilay Su’nun kariyerinde bu yeni adım, hayranları için oldukça önemli. Başarılı oyuncu, bir süre setlerden uzak kalmış, tatil yaparak dinlenmişti. Ancak tatil programının sona erdiğini ve yeni sezona güçlü bir şekilde gireceğini belirterek, sektöre hızlı bir dönüş yapacağını açıkladı. "Sezona bomba gibi gireceğim" sözleriyle beklentileri yükselten oyuncu, hayranlarına büyük bir sürpriz hazırlığında olduğunun ipuçlarını verdi.

Dilay Su’nun bu yeni projesiyle hem ekranlarda hem de beyaz perdede boy gösterecek olması, oyuncunun kariyerine yeni bir soluk getirebilir. Ünlü bir yapımcı ile çalışacağı belirtilen bu proje, büyük bir yapım olma ihtimaliyle de dikkat çekiyor. Su’nun, önceki projelerindeki başarılı performansı göz önüne alındığında, bu yeni yapımın da büyük ses getireceği tahmin ediliyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.