DR. VURAL'DAN GÜZEL HAREKETLER

Vefa Özgür Özsoy ve Çukurova Devlet Hastanesi maçı öncesi darp edilen önceki maçta yaşanan talihsiz bir olay sebebiyle Hakem Mesut Say'a çiçek verip gönlünü alan Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu sıcak mesajlar verdi.

Yayın: 10 Mayıs 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 10.05.2023 22:47:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

HABER VE FOTOĞRAFLAR: HÜSEYİN AZAR

Hakem Say'a karşı üzüntülerini bir kez daha ifade eden Başkan Nennioğlu'nun yanı sıra Sağlık-Sen Başkan Yardımcıları Mahmut Öztürk, Feridun Altıparmak, Fatih Akçal, Gençlik Kolları Başkanı Anıl Kazım Polat ve Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Emre Yalçın da hazır bulundu. 

TATLIYA BAĞLADI
Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu olay karşısında duyduğu üzüntüyü bildirerek "Olmaması gereken bir şeydi" şeklinde görüş bildirmişti. Olayın tarafları Dr. Akın Vural ve Hakem Mesut Say ile ayrı ayrı görüşerek durumun daha da büyümemesi için adeta mekik dokuyan Başkan Nennioğlu'nun girişimlerinin yanı sıra Dr. Vural'ın bizzat yanına gittiği Hakem Say'ın gönlünü alması işi tatlıya bağladı.


SAY: GÖNLÜMDE SICAKLIK OLUŞTU
Önce mahkemeye verme yönündeki kararının değişmeyeceğini ifade eden Hakem Say, Dr. Akın Vural'ın bizzat kendisiyle görüşmeye gelmesinin kalbini yumuşattığını ifade etti. Hakem Say Dr. Vural'ın, maçın verdiği stresle gerildiğini ifade ettiğini söyledi. Kendisinin de Dr. Vural'ın bu hareketinden memnuniyet duyduğunu kaydeden Hakem Say, "Dr. Vural Hocam'ın gelerek kendini ifade etmesi gönlümde sıcaklık oluşturdu. Sahada olan sahada kalmalıydı. İşin kolluk kuvvetlerine kadar intikal etmesinden ben de rahatsız olmuştum" şeklinde konuşarak, bundan sonra böyle tatsız olayların bir daha yaşanmamasını ifade etti.


VURAL: SIKINTI YOK
Bugünkü Vefa Özgür Özsoy ve Çukurova Devlet Hastanesi arasında oynanan çeyrek final maçı öncesi kendisinin de gelerek Hakem Say'la tekrar görüşmek istediğini ancak acil bir ameliyata girmesi sebebiyle bulunamadığını belirten Dr. Akın Vural da, "Maçta olan maçta kalır. Her zaman dostuz. Tatlıya bağladık. Çayını, kahvesini içip sarıldık. Sıkıntı yok" diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.