EKİCİ: “AMACIMIZ ARMAYI ZİRVEYE TAŞIMAK”

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) Adana’yı temsil etme hakkı kazanan Yaz Sigorta Adaletgücü FK transfere hızlı başladı.

Spor Yayın: 15 Temmuz 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 15.07.2024 14:18:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Takımın BAL’a çıkmasında önemli katkıları bulunan Teknik Direktör Berk Caf ile yeniden anlaştıklarını belirten Kulüp Başkanı Uğur Ekici, Sportif Direktörlüğü de Onur Güney’i getirdiklerini ifade etti.

İç ve dış transferde yaptıkları anlaşmalarla dikkatleri üzerine çeken Yaz Sigorta Adaletgücü FK, göğüs sponsorluğu ile destek veren Yaz Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Levent Pütün’e desteklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Ekici, yeni oldukları BAL’da ilk hedeflerinin ligde kalmak olduğunu söyleyerek, “Yaptığımız transferlerle öncelikle ligde kalmayı hedefliyoruz ama asıl amacımız armamızı zirveye taşımak” diyerek, taraftarlarına sıcak mesajlar verdi.

HIZLI BAŞLADI

İç transferde Mertcan Bizimer, Erdal Yıldız, Nurullah Çiçek, Ahmet Can Olcars, Berat Karaman, Yusuf İyem (Kaleci), Serdar Şenyürek (Defans), Oğuzhan Gencer, Ali Oymacı ve Timur Bayram Özgöz’le sözleşme yenilediklerini belirten Kulüp Başkanı Uğur Ekici, “Dış transferde Hazar Toprak, daha önce formamızı giyen Ömer Konuray, orta saha oyuncusu Birkan Bakacak, kanat oyuncuları Vedat Bulut ve Ahmet Can Genç, kaleci Kerem Kuşdemir, savunma oyuncuları Batuhan Özbek ve Recep Macar ile Antalyaspor altyapısında yetişen, geçtiğimiz sezon Burdurspor’da oynayan hücum oyuncusu İskender Cesur’u renklerimize bağladık” şeklinde konuşarak arayışlarının devam ettiğini söyledi.

Başkan Ekici, ayrıca daha önce Adaletgücü’nde takım kaptanı olarak görev alan Hilmi Çağlar’ın ise yeni sezonda A Takımdan Sorumlu Yönetici görevine getirildiğini duyurdu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.