ENGELSİZ FESTİVAL’DE GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Yüreğir Belediyesi’nin düzenlediği ‘Engelsiz Festival’de özel gereksinimli bireyler aileleri ile birlikte gönüllerince eğlendi.

Gündem Yayın: 24 Mayıs 2024 - Cuma - Güncelleme: 24.05.2024 14:00:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yüreğir Belediyesi Engelsiz Yaşam ve Gelişim Merkezi öğrencilerinin Adana Gönüllü Palyaçolar Derneği ile birlikte düzenlediği Engelsiz Festival, merkezin bahçesinde yapıldı. Festivale katılan özel gereksinimli bireyler ve aileleri, müzik eşliğinde eğlendi.

Köpük balonu, yüz boyama ve dans etkinlikleri gerçekleştirilen festivalde katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Şarkılar, şiirler ve yarışmalarla oldukça keyifli vakit geçiren özel gereksinimli bireyler, aileleri ile birlikte unutamayacakları bir gün yaşadı.

Festivalin aileler için moral kaynağı olduğunu söyleyen Yüreğir Belediye Başkan Yardımcısı Rukiye Alpay Çinkılıç, “Burada özel gereksinimli çocuklarımızın ailelerine çocuklarımızla birlikte güzel bir atmosfer yaşatmak istedik. Sizleri burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Bu anlamlı festivalde emeği geçen herkesi kutluyorum. Farkındalık yarattığınız için sizlere de çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız iyi buradasınız.” diye konuştu.

Programa Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Dr. Muhsin İnal, Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürü Tolga Temir, Yüreğir Şehit Samet Saraç Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Orhan Altun ve özel gereksinimli çocuklar ile aileleri katıldı.

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.