Eroğlu: “Pozantı Belediyespor’a destek vereceğim”

Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu, başkanlığa seçildiği zaman ilçenin tek futbol takımı Pozantı Belediyespor’a destek vereceğinin müjdesini verdi.

Spor Yayın: 15 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 15.01.2024 15:26:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın yeniden aday gösterilmemesi sonucu ilçede dengeler yeniden kurulmaya çalışılıyor.

Spora ve sporcuya verdiği destekle öne çıkan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın 31 Mart’tan sonra görevini seçilecek yeni başkana devredecek olması Pozantı Belediyespor’a da etki etti.

Bölgesel Amatör Lig’de de bir dönem mücadele eden Pozantı Belediyespor, Adana Süper Amatör Lig A Grubu’nda 26 puanla lider bulunuyor. Son maçında Dağlıoğluspor’u deplasmanda 6-0 yenme başarısını gösteren Pozantı Belediyespor’da oyuncu ve teknik ekip seçim sonrası takımın durumunun ne olacağını sorgulamaya başladı.

“AMATÖR KULÜPLERİ DESTEKLEYECEĞİZ”

Pozantılı çocuklara rol model olan Pozantı Belediyespor’un başarısı için belediye olarak üstlerine düşeni yapacaklarının müjdesini veren CHP Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu, “Tabii ki amatör kulüpleri destekleyeceğiz” diyerek yüreklere su serpti.

Önceliğin Pozantılı’nın ihtiyaçları olduğunun altını çizen Başkan Adayı Şenol Eroğlu, kendisinin de gençliğinde futbol oynayan biri olduğunu söyledi. Pozantı Belediyespor’un amatör bir takım gibi yönetilmesini kendisinin de istediğini ifade eden Eroğlu, “Önce, belediyenin gelir-gider dengesine bakacağız. Pozantı Belediyespor’a gönül verenlerin yanı sıra futbolcu ve teknik heyetteki arkadaşlar da rahat olsunlar. Pozantı’nın adını duyuran kulübümüze desteğimiz sürecek” şeklinde konuşarak Pozantı Belediyespor’un başarısı için elinden geleni yapacağını ifade etti.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.