Fulya Öztürk: Gündoğdu mezunu olmak gururdur

Ülkemizin önemli gazetecilerinden Adana Gündoğdu Koleji 2006 mezunu Fulya Öztürk, Gündoğdu’dan mezun olmanın büyük gurur olduğunu söyledi.

Gündem Yayın: 10 Mayıs 2024 - Cuma - Güncelleme: 10.05.2024 11:14:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

AGK Meclis’06 Mezununu Gazeteci  Fulya Öztürk kampüste Cumhuriyetimizin 100.Yılına özel 100.Mezun konuğu olarak öğrencilerle 8. Maker Faire Fuarında bir araya geldi.

GENÇLİK FESTİVALİNDE BULUŞALIM
Fulya Öztürk, “Çok mutluyum çünkü mezun olduğum okuldayım Gündoğdu Koleji’ndeyim 18 yıl sonra okuluma geldim. Öğrenci kardeşlerimle, öğretmenlerimle bir araya geldim. Gündoğdu Koleji’nde olmak, okumak çok büyük bir gururdur. 16 Mayıs’ta Gençlik Festivali düzenlenecek ADAMLAR Grubu konser verecek orda da buluşalım” dedi.

Mesleki deneyimlerini paylaşarak, öğrencilere yol gösterici olan Gündoğdu mezunu Fulya Öztürk’e teşekkür sertifikası ve hediyesi takdim edildi. Gündoğdu Meclis olarak Gündoğdu’da “Gündoğdu Mezunları Kampüste” projesi ile tüm mezunlar öğrencilerle buluşmaya devam edecek.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.