GENK, HEDEF TAHTASINDA

Deplasmanda ilk maçta 2-1 kaybeden Adana Demirspor, tüm hazırlıklarını rövanş maçını kazanmak üzerine yapıyor.

Spor Yayın: 29 Ağustos 2023 - Salı - Güncelleme: 29.08.2023 16:06:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kulüp tesislerinde çalışmalarını sürdüren mavi-lacivertliler, günde çift idman yaparak Genk maçına bileniyor. Teknik Direktör Patrick Kluivert nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanlarda kas güçlendirme, dar alanda pas ve interval koşu sonrası çift kale maçla idmanı sonlandırdı. Futbolcuların idman sonrası, parmaklarını silah pozisyonuna getirerek nişan alması dikkat çekti. Adana Demirsporlu futbolcular, Yeni Adana Stadı'nda taraftarların da desteğiyle Genk'i saf dışı bırakmak istiyor.

HAKEM BELLİ OLDU
UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde play-off turunda Genk rövanş karşılaşmasına çıkmaya hazırlanan Adana Demirspor'un maçını yönetecek hakemler belirlendi. UEFA'nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre Adana Demirspor'un Yeni Adana Stadı'nda saat 21.00'de Belçika ekibi Genk'i ağırlayacağı mücadelenin hakemi de İspanyol Jose Luis Munuera olacak. Yardımcı hakemlerin Inigo Prieto ve Antonio Martinez Moreno olarak belirlendiği maçın dördüncü hakemliğini ise Jorge Figueroa Vazquez üstlenecek.

• kaynak: egemengzt.com

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.