GÖKULU: TRANSFERLER SÜRÜYOR

Yeni sezonda 2.Futbol Ligi’nde mücadele edecek olan Adana 01 Futbol Kulübü’nün Yönetim Kurulu Üyesi Okan Gökulu, takımlarında transfer çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Spor Yayın: 26 Haziran 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 26.06.2024 08:52:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Karakterli, kendi ispatlamış ve Adana 01 Futbol Kulübü Ailesine uyacak oyuncuları takımlarına kazandıracaklarını anlatan Sarı-Siyahlı ekibin Yönetim Kurulu Üyesi Okan Gökulu, “Sportif Direktör Hakan Menekşe ile Teknik Direktör Volkan Bekiroğlu ile yeni sezon için anlaştık. Şimdi sıra geldi transferlere. Transferde hata yapmamak adına ince eleyip sık dokuyoruz” diye konuştu.

İki yılda iki şampiyonluk yaşadıklarını belirten Gökulu, “Bizi izlemeye devam edin. Mücadelemize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Her zaman yanımızda olan taraftarlarımızı yeni sezonda da güldürmeyi amaçlıyoruz. Adana 01 Futbol Kulübü olarak başarı için omuz omuza vereceğiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.