GÖNLÜ: MÜCADELEMİZ KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK

Adana 01 Futbol Kulübü’nün Taraftarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Gönlü, yeni sezonda Kaplanlar grubu, liseli gençler ve her yaştan futbolseverlerin desteği ile başarılı olacaklarını söyledi.

Spor Yayın: 15 Temmuz 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 15.07.2024 09:31:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 32 sn.
Google News

Kuruldukları ilk günden bu yana taraftarlarının takımlarına büyük destek verdiğine dikkat çeken Gönlü, “Geçen yıl oynadığımız müsabakalarda hem Tarsus’ta hem de deplasmanda taraftarlarımız yanımızda oldu. Destek ve katkıları için taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yeni sezon öncesinde işi çok sıkı tuttuklarını ifade eden Başkan Yardımcısı Gönlü, “Mücadelemize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Takımımıza faydalı olabilecek oyuncuları bir bir transfer ediyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.