HAKAN FİDAN: “HALİL NACAR’IN YANINDAYIZ”

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar’ın iftar programına katıldı.

Siyaset Yayın: 27 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 27.03.2024 13:53:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Akıncılar kapalı semt pazarında büyük kalabalığın iştirak ettiği iftar yemeğinde vatandaşlarla olan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “Adana’da sizlerle olmaktan dolayı çok mutluyum. Teşekkür ederim. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını getirdim.” dedi.


 
HALİL NACAR BAŞARILI OLACAKTIR
 
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar’ın, pandemi ve deprem dönemlerinde çok özverili çalışmalar yaptığını ifade ederek, “Halil Nacar’ı başhekimliği ve Sağlık İl Müdürlüğü yaptığı dönemlerden tanıyorsunuz. Yıllarca Adana’ya hizmet etti. 31 Martta Adana’nın yiğit insanları en güzel kararı verecektir. Halil Nacar’ı Yüreğirli hemşehrilerimize emanet ediyoruz. Biz kendisinin yanındayız ve arkasında olacağız. Yüreğir Belediye Başkanlığı görevini devraldıktan sonra da başarıyla çalışmaya devam edecek. Bizler kendisine güveniyoruz ve destekliyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.