İÇEL KOLEJİ'NDEN ÖNEMLİ KÜLTÜREL ETKİNLİK

Eğitimin Mersin’deki önemli markası İçel Koleji 4 Mayıs Cumartesi günü saat 19.45’te Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi’nde önemli bir kültürel etkinliğe daha imza atacak.

Gündem Yayın: 04 Mayıs 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 04.05.2024 14:33:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

İçel Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Hüseyin Akbıyık, kültürel etkinliklere devam edeceklerini belirterek, “Tüm Mersinlileri etkinliğimize davet ediyorum” dedi.

KONUŞMACI DOÇ. DR. ÖZGÜR BOLAT

Sanatçı Çiğdem Tunç'un moderatörlüğünde 'Doç Dr. Özgür Bolat'ın konuşmacı olarak katılacağı "Eğitimde bütünsel yaklaşım ve yapay zeka” konulu konferans, İçel Koleji kültürel etkinlikler kapsamında düzenlenmektedir ve bu etkinliğin davetiyelerini ücretsiz olarak temin edebilirsiniz . 'Mutlu ve başarılı çocuk nasıl yetiştirilir? sorusundan yola çıkaran Özgür Bolat, bir başarı ve mutluluk modeli oluşturmuştur. Bu konferansta bu başarı modeli katılımcılarla paylaşacak ve ailelere somut öneriler sunacaktır.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.