İYİ Parti Adana’da Yıldız dönemi

İYİ Parti Adana İl Başkanlığı’na Avukat Veysel Yıldız atandı.

Siyaset Yayın: 17 Şubat 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 17.02.2024 18:56:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yıldız, mazbatasını, İyi Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen bir törenle, Adana Milletvekili, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan  Adayı Dr. Ayyüce Türkeş’ten aldı.

Önceki başkan Azime Kocacık’a teşekkür eden Türkeş, Av Veysel Yıldız’a ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulunarak, Yıldız’ın devraldığı bayrağı daha da yükseklere taşıyacağına inancının büyük olduğunu ifade etti.

YILDIZ: “BİRLİKTE HAYIRLI HİZMETLERDE BULUNACAĞIZ”

Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayyüce Türkeş’e iyi dileklerinden dolayı teşekkür eden İYİ Parti Adana İl Başkanı Av. Veysel Yıldız da, “İnşallah birlikte hayırlı hizmetlerde bulunacağız. Görevi devraldığımız  İl Başkanı Sayın Kocacık ve ekibine de yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

VEYSEL YILDIZ KİMDİR?

1972 Yılında Adana Kozan’da dünyaya gelen Veysel Yıldız, orta ve lise eğitimini Adana İmam Hatip Lisesi’nde  tamamladı. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. İstanbul’da bir süre avukatlık yaptıktan sonra 2006 yılında memleketi Adana’ya dönerek mesleğine devam etti.

Adana’nın tanınmış avukatlarından olan Yıldız, İYİ Parti’de kurucu il disiplin kurulu başkanlığı, Hukuk ve Adalet Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı, Adana İl Sekreterliği görevlerinden sonra, 16 Şubat 2024 tarihinde İl Başkanlığı görevine atanmış oldu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.