KADIN FUTBOL TAKIMI 3. LİG'DE MÜCADELE EDECEK

Adana Dostlar Masterlar Futbol Kulübü üyeleri yeni kurdukları Kadın Futbol Takımı ile birlikte iftarda bir araya geldi.

Spor Yayın: 02 Nisan 2023 - Pazar - Güncelleme: 02.04.2023 12:37:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

 

 

HABER VE FOTOĞRAFLAR: HÜSEYİN AZAR

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Adana Şubesi Tesisleri'nde düzenlenen iftar yemeğinDe kadın futbol takımı oyuncuları ile bir araya gelen Adana Dostlar Masterlar Futbol Kulübü yönetim kurulu ve çok sayıda üye  Türkiye'de bir ilki daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadılar.


Türkiye'de kurulan ilk master spor kulübü olduklarını hatırlatan Kulüp Başkanı Galip Pehlivan, aynı zamanda master spor kulüpleri arasında ilk kadın futbol takımını da kendilerinin kurduklarını ifade etti. 1969 yılında Adana Dostlar Masterlar Futbol Kulübü'nün kurulduğunu belirten Başkan Pehlivan, "Türkiye'nin en eski ve köklü kulübünün başkanlığını yapma onurunun yanında masterlar kulüpleri arasında ilk kadın futbol kulübünü kurmanın da mutluluğunu yaşıyoruz. Daha alt liglerde mücadele edilecek kulüp olmadığı için Kadınlar Futbol 3. Liginde mücadele edeceğiz. Daha yeni bir kulüp olmamıza rağmen hocalarımız Mithat Taşlı ve Ayla İzitaş yönetimindeki takımımızdaki kızlarımızın performansı göz dolduruyor. İlk sezonda hedefimiz şampiyon olarak bir üst lige çıkmak" şeklinde konuştu.


ANTALYA'DA MÜCADELE EDECEKLER
Masterlar Veteranlar Platformu (MASVEP) tarafından Antalya'da, 26-30 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan MASVEP Şampiyonası'na da katılacaklarını hatırlatan Başkan Galip Pehlivan, buradan da iyi bir derece ile dönmenin yanı sıra dostluk ve centilmenlik içinde mücadele edeceklerini ifade etti. 


ÇİFTE PASTA KESİLDİ
İftar sonrası Adana Dostlar Kadın Futbol Takımı'nın kuruluşunun pasta kesilerek kutlandığı iftar sonrası kulüp oyuncusu Sezer Örgen'e de doğum günü sürprizi yapıldı. Üzerinde, futbolcuların ve kulüp logosunun bulunduğu pastadaki mumları hocaları Mithat Taşlı ve Ayla İzitaş'la birlikte üfleyerek söndüren kadın futbol takımı oyuncuları başarı sözü verdiler.

  

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.