KANDEMİR: “YÜREĞİR HİZMET ANLAMINDA EKSİKLİK YAŞIYOR”

Gelecek Partisi Yüreğir Belediye Başkan Adayı Aziz Kandemir, ilçenin hizmet anlamında eksikleri yaşadığını belirterek, projelerini anlattı.

Siyaset Yayın: 01 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 01.03.2024 16:12:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gelecek Partisi İl Başkanlığı’nın Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlediği aday tanıtım toplantısında konuşan Yüreğir Belediye Başkan Adayı Aziz Kandemir, ilçenin geçmişte çok fazla göç aldığını ifade ederek, “Şimdi ise malum ekonomik sebeplerden dışarıya çok daha fazla göç veren bir pozisyona gelmiş bir ilçemiz. Mazlumun çok olduğu bir bölge. Yani el atılması gerekilen kimsesizlerin kimsesi, himaye edilecek tarzda insanlarımızın çok olduğu bir yer” şeklinde konuşarak hizmet anlamında eksiklik yaşayan bir bölge olduğuna vurgu yaptı.

Yüreğir’i, Çukurova’ya ve Seyhan’a benzeşmesinin bir hizmet olmadığını ve gerçek anlamda kendi projelerimizle gerçek belediyeciliğin nasıl olduğunu halkımıza en güzel şekilde göstermeye çalışacaklarını iddia eden Başkan Adayı Aziz Kandemir, “Her evde bir gölgemiz olacak. İnsana dokunmaya çalışacağız. Her evin annesine vereceğimiz kartlarla ev ekonomilerine katkı sunacağız. 25 yaşını aşmamız şartları uygun, evlenme zorluğu çeken gençlerimize 100 bin lira hibe vereceğiz. Engelli atölyeleri kuracağız. Seracılığı özendirerek tarımı destekleyeceğiz” şeklinde konuşarak vatandaşların kendi ayakları üzerinde durabilmeleri için gerekenin yapılacağını kaydetti.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.