Kaplan: "Bandırma maçı sonrası bırakacaktık"

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Fenerbahçe'ye 6-0 mağlup olan Adanaspor'da, Teknik Direktör Mustafa Kaplan ve ekibi ile yollar ayrıldı. Ayrılığın perde arkasını sorduğumuz Mustafa Kaplan, "Bandırma maçı sonrası bırakacaktık" ifadesini kullandı.

Spor Yayın: 18 Ocak 2024 - Perşembe - Güncelleme: 18.01.2024 17:07:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, Teknik Direktör Mustafa Kaplan İle yollarını ayırdığını duyurdu.

Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Kaplan ile karşılıklı anlaşma sonucu yolların ayrıldığı belirtildi. Açıklamada, "Mustafa Kaplan ve ekibine bugüne kadar vermiş oldukları emek için teşekkür eder, bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz" ifadesi kullanıldı.
Adanaspor, Trendyol 1. Lig'de 20 puanla 13. sırada yer alıyor.


KAPLAN: "DAHA ÖNCE BIRAKACAKTIK"
Adanaspor teknik direktörlüğü yaptığı sırada hep yeni transferler yapılması beklentisi içinde olduğunu belirten Mustafa Kaplan'a "Kulüpten yapılan açıklamaya göre görevi bırakmışsınız. Para ve transfer sıkıntısı yüzünden mi kendiniz mi bıraktınız?" sorusunu sorduğumuzda, "Evet, şimdi yoldayım. Biz doğrusunu yaptık. Hangisini söyleyeyim? Ne diyeyim?. Bandırma maçından sonra ve akabinde Boluspor maçından sonra da Başkan'a geldik. Adam alınır mı? diye bekledik ama hiçbir şey alınmadı. Onun maçını oynadık. Onun için zaten kupa maçını oynayıp ayrılacaktık" şeklinde konuşarak ayrılığın arka planına açıklık getirdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.