Kocacık, istifaları değerlendirdi

İYİ Parti Adana İl Başkanı Kocacık, Sarıçam İlçe Teşkilatı’nda yaşanan istifalara açıklık getirdi.

Siyaset Yayın: 11 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 11.02.2024 14:02:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Karalama kampanyalarını kınadığını belirten Kocacık, İYİ Parti’de istifaların söz konusu olmadığını söyledi. “Sarıçam Teşkilatımız kendi aralarında sen-ben kavgasına girip, umduğunu bulamayan birkaç arkadaş istifa etmiştir” şeklinde açıklamasını sürdüren Başkan Kocacık, “Doğrudur; ancak söylendiği gibi büyük rakamlar değil. İYİ Parti her gün biraz daha güçlenerek yarınlara umutla bakmaya devam etmektedir. Partimizin adını ve itibarına leke sürmek amacıyla bazı yerel gazeteler ve sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımlarda Adana il ve ilçe teşkilatlarında istifa ettikleri yalanı ileri sürülmüştür. Böyle bir durumun söz konusu olmadığını belirtmek isterim” dedi.

“ÜYE SAYIMIZ ARTIYOR”

İYİ Parti Adana Teşkilatı’nın il ve ilçelerde geniş, güçlü ve mutlu bir aile olduğunun altını çizen Başkan Azime Kocacık, “Her geçen gün üye sayımız artmaktadır. Partimiz üzerinde oynanan bu karalama kampanyalarını şiddetle ve esefle kınıyorum. İYİ Parti Adana Teşkilatı olarak kamuoyundan istirhamımız bu asılsız haberlere inanmamalarıdır. Asılsız ve yalan haberler bizleri yıldırmaktan çok daha da güçlendirmekte ve kenetlendirmektedir. Bunu da 31 Mart yerel seçimlerinde alacağımız başarılı sonuçlar nedeniyle haklı olduğumuzu gösterecektir” şeklinde konuşarak, her şeyin çok güzel olacağını ve az kaldığını iddia etti.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.