Kocaispir sağlık çalışanı kadınların gününü kutladı

Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Kocaispir sağlık çalışanları kadınların gününü kutluyarak karanfil dağıttı.

Siyaset Yayın: 09 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 09.03.2024 10:38:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Sağlık-Sen Adana Şubesi tarafından düzenlenen "Şifa Veren Ellere Vefa Gecesi," Neziha Yalvaç Uygulama Otelinde coşku ve dayanışma dolu bir atmosferde gerçekleşti. Programa Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Fatih Kocaispir, İl Sağlık Müdürü Dr.Tanju Altınsu, Memur-Sen Adana İl Başkanı ve Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, Sağlık-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri ve değerli misafirler katılarak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü birlikte kutladılar.

Etkinlikte, Sağlık Sen Kadın Komisyonları Başkanı Yasemin Çelik'in duygusal açılış konuşması, halk oyunları gösterisi, canlı müzik ve Dr. Emine Aygül Yeni'nin hazırladığı sergi ziyaretiyle unutulmaz bir gün yaşandı. Çelik, 8 Mart'ın kadınların mücadele günü olduğuna vurgu yaparak, Sağlık-Sen Kadın Komisyonu'nun kadın haklarını savunmak, yanlarında olmak ve sendikayı güçlendirmek amacıyla oluşturulduğunu belirtti. Memur Sen Adana İl Başkanı Şengül Kamal, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün kadın hakları ve eşitlik mücadelesi için önemine vurgu yaparak, kadınların toplumda daha etkin rol alması için çaba harcadıklarını belirtti.

Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Kocaispir, projelerini paylaşarak Adana'ya yapacakları katkılardan bahsetti. Ulaşım, turizm, istihdam konularında öne çıkan projelerle Adana'yı daha modern bir şehir haline getireceklerini dile getirdi. Kocaispir ayrıca, Adana'nın kültür turizminde öne çıkması için festivallerin düzenleneceğini ve yerinde dönüşüm programlarını hayata geçireceklerini ifade etti.

Etkinlikte bir araya gelen kadınlar, "Kadın Varsa Demokrasi Var" diyerek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü coşkuyla kutladılar. Sağlık-Sen ve Memur-Sen Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, programın başlangıcında katılımcılara duygusal bir selamla başlayarak, "Sevgi, şefkat ve sabrın en güzel örneği olan tüm kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyor ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programımıza hepiniz hoşgeldiniz." dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.