Kutlu: Şampiyonluğa kenetlendik

Halkın takımı Adana 1954 FK’nın 2.Başkanı Mehmet Kutlu, yeni sezon öncesinde takım olarak şampiyonluğa kenetlendiklerini söyledi.

Spor Yayın: 15 Ağustos 2023 - Salı - Güncelleme: 15.08.2023 10:00:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

3.futbol ligi 4.grupta lig öncesi işi çok sıkı tuttuklarını belirten Turuncu-Beyazlı ekibin 2.Başkanı Mehmet Kutlu, “Birinci etap çalışmalarını Adana’da, ikinci etap çalışmalarını Pozantı’da tamamladık. 3.etap çalışmalarımız 16 Ağustos’ta Ankara Kızılcahaman’da start alacak” diye konuştu.

Başkan Menderes Kutlu ile yönetim kurulu üyeleri olarak, takımlarının başarısı için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını anlatan Adana 1954 FK’nın 2.Başkanı Mehmet Kutlu, “Teknik kadromuz ve futbolcu kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Muhteşem taraftarlarımız da bizlere büyük bir güç veriyor. Birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza devam ediyoruz. Lig başlayana kadar takımımız gerçek gücüne kavuşacak. Engelleri bir bir aşacağız” ifadesini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.