KUTLU, TARAFTARI MAÇA DAVET ETTİ

Bitexen Adana 1954 FK’nın Başkanı Menderes Kutlu, Pazar günü saat 15.00’de Yeni Adana Stadında oynayacakları İdaş Çatalca karşılaşması öncesinde taraftarlarına çağrıda bulundu.

Spor Yayın: 18 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 18.04.2024 09:47:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

TFF 3.Lig 4.Grupta şampiyonluğa imza atan Turuncu-Beyazlı ekip, Pazar günü kupasına kavuşacak. 
Birlik ve beraberlik içerisinde mücadele ederek bu yıl Adanalılara büyük bir heyecan yaşattıklarını belirten Başkan Kutlu, “Çok sevdiğimiz şehrimizi ayağa kaldırdık. Şampiyonluğumuzda emeği geçen herkesi kutluyorum” diye konuştu.
Bilet temin noktalarını belirlediklerini anlatan Başkan Kutlu, “Pazar günü coşkumuza ortak olmak isteyen futbolseverlerimiz kulübümüzün tesisleri, Antakya Sos Döner Şubeleri ve Yeni Adana Stadyumu Gişelerinden karşılaşma için bilet temin edebilirler. Girişler ücretsizdir, fakat biletlidir. Müsabakamız karnaval havasında geçecek. Herkesi davet ediyoruz” şeklinde konuştu. Bu arada Bitexen Adana 1954 FK-İdaş Çatalca karşılaşmasında pasolig'in geçersiz sayılacağı bildirildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.