Liderin çeyrek final hayallerini yıktı

İlk iki maçını kazanan D Grubu takımlarından Çukurova Fizanspor son maçta Adana Şehir Hastanesi Yetişkin Acil'e 4-1 mağlup olunca hem liderlikten oldu, hem de gruptan çıkamadı.

Spor Yayın: 07 Mayıs 2023 - Pazar - Güncelleme: 07.05.2023 20:49:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

HABER VE FOTOĞRAFLAR: HÜSEYİN AZAR

Sağlık-Sen Adana Şubesi Gençlik Kolları'nın düzenlediği Özgür Özsoy Futbol Turnuvası grup maçları tamamlanarak, birinci olan takımların yanı sıra en iyi 2 takım da çeyrek finale adını yazdırdı.


İlk maçında Kozan Devlet Hastanesi'ni 4-0 mağlup etmeyi başaran Çukurova Fizanspor, ikinci karşılaşmada ise Ataspor'u 7-3 yenerek, grubundaki son maçta Adana Şehir Hastanesi Yetişkin Acil'e 4-1 mağlup olunca, grup birinciliğinin yanı sıra çeyrek final şansını da kaybetti.
İlk maçında Ataspor'u 5-3 mağlup etmeyi başaran Adana Şehir Hastanesi Acil ise ikinci karşılaşmada Kozan Devlet Hastanesi'ne 4-3 yenilmişti.

Son maçını lider Çukurova Fizanspor'a karşı oynayan Adana Şehir Hastanesi Yetişkin Acil bu maçtan her iki yarıda attığı 4 gol ile galip ayrılarak averajla grup lideri olarak adını çeyrek finale yazdıran taraf oldu. Karşılaşmayı hakem Osman Uludere yönetti.

MAÇTAN NOTLAR
Karşılaşmada daha atak oyun sergileyen taraf Adana Şehir Hastanesi Yetişkin Acil olurken, ilk golü penaltıdan Nevzat'la kazandı: 1-0.
Golden sonra toparlanan Çukurova Fizanspor Davut ile beraberliği yakaladı: 1-1.
Aykut ile bir gol daha bulan Adana Şehir Hastanesi ilk yarıyı 2-1 önde kapattı.


İkinci yarıda da üstün bir futbol sergilediği gözlemlenen Adana Şehir Hastanesi Çağrı ile durumu 3-1'e getirirken, perdeyi Aykut, kendisinin 2'nci, takımının 4'üncü golünü kaydetti: 4-1.
Karşılaşmada başka gol olmadı. Bu sonuçlara göre gol averajıyla liderliği Çukurova Fizanspor'un elinden alan Adana Şehir Hastanesi Yetişkin Acil çeyrek finalde mücadele etme hakkı kazandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.