LİDERLER BELİRLENDİ

Özgür Özsoy Futbol Turnuvası ilk tur maçları sona erdi

Spor Yayın: 03 Mayıs 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 03.05.2023 15:43:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

HABER VE FOTOĞRAFLAR: HÜSEYİN AZAR

Sağlık-Sen Adana Gençlik Kolları'nın düzenlediği merhum Özgür Özsoy Futbol Turnuvası'nın 1. hafta maçları sonuçlandı

Çekişmeli ve keyifli geçen karşılaşmalar sonunda grup liderleri de belirlendi. Adana İl Sağlık Müdürlüğü futbol sahasında oynanan karşılaşmanın açılış maçının başlama vuruşunu AK Parti Adana Milletvekili adaylarından Sunay Karamık ve Sağlık-Sen Adana İl Başkanı Bekir Nennioğlu birlikte yapmıştı. Sağlık-Sen Gençlik Kolları Genel Başkanı Emrah Göztepe'nin de gelerek tüm takımlara başarı dileğinde bulunduğu açılış maçı Adana UMKE ve Özgür Özsoy Vefa takımları arasında oynanmıştı.


A GRUBU
İlk maçını Hukuk ve Muhakemat takımı ile yapan Kardiyospor karşılaşmadan 6-2'lik farklı bir skorla ayrılarak, +4 averaj ve 3 puanla liderlik koltuğuna oturdu. Adana UMKE'yi 1-0 yenik düştüğü maçtan mücadeleyi bırakmayarak 2-1 galip ayrılan Özgür Özsoy Vefa ise 3 puan ve gol averajıyla ikincilik koltuğuna oturdu. İlk maçlardan puan çıkaramayan Adana UMKE üçüncü, Hukuk ve Muhakemat takımları ise dördüncü olarak ilk maçlarını tamamladılar.
B GRUBU
Grubun ilk maçında rakibi YGAP Spor'u 8-5 gibi bir skorla geçen Çukurova Devlet Hastanesi +3 gol averaj ve 3 puanla liderlik koltuğuna oturdu. Yine aynı gol ve puana sahip Yüreğir Devlet Hastanesi 5-2 mağlup ettiği Adana Şehir Hastanesi Çocuk Yoğun Bakımı takımının önünde ikinci sırada yer aldı. -3 gol averajları ve sıfır puana sahip Adana Şehir Hastanesi Çocuk Yoğun Bakımı 3. olurken, YGAP Spor ise 4. olarak grubun ilk maçını tamamlamış oldu.


C GRUBU
Çukurova Üniversitesi'ni 6-1 gibi farklı bir skorla geçmeyi başaran Ceyhan Devlet Hastanesi futbol takımı +5 averaj ve 3 puanla liderliği kimseye kaptırmadı. +1 averaj ve yine 3 puana sahip Seyhan Devlet Hastanesi Beyin Cerrahi futbol takımı 3-2 mağlup ettiği 112 Gençlikspor'un önünde 2. sıraya yerleşti. +2 puan averaj ve sıfır puanla üçüncü olan 112 Gençlikspor'un ardından +5 gol averajı ve sıfır puana sahip Çukurova Üniversitesi ise grubu sonuncu olarak tamamladı.
D GRUBU
Grubunda oynadığı ilk maça hiç gol yemeyerek rakibi Kozan Devlet Hastanesi'ni 4-0 geçerek +4 gol averajı ve 3 puanla liderlik koltuğuna oturan Çukurova Fizanspor'u Ataspor'u 5-3 mağlup eden Adana Şehir Hastanesi Yetişkin Acil futbol takımı +2 gol averajı ve 3 puanla takip etti. Grupta üçüncülük koltuğunu ise +2 gol averajı ve sıfır puanla Ataspor otururken, +4 gol averajı ve sıfır puanla Kozan Devlet Hastanesi son sırada yer aldı.
E GRUBU
Bu grupta rakibi İmamoğlu Devlet Hastanesi'ni 5-0'lık skorla geçen Adana Şehir Hastanesi Girişimsel Radyoloji futbol takımı liderliği kimseye kaptırmadı. İkinciliği ise Gangal FC'yi 2-0 mağlup eden Türkgücü alırken, +2 gol averajı ve sıfır puanla Gangal FC üçüncü, +5 gol averajı ve sıfır puanla İmamoğlu Devlet Hastanesi ise son sırada yer aldı.
F GRUBU
İlk maçlarını tamamlayan gruplar arasında beraberlikle sonuçlanan tek karşılaşma bu gruptan çıktı. Adana Şehir Hastanesi Ameliyathane futbol takımı ile karşılaşan Ruh Sağlığı 2-2'lik skorla puanları paylaştı. Yine bu grupta rakibi Seyhan Radyolojispor'u 3-1'lik skorla geçen Personel Unuted futbol takımı 3 puan ve +2 gol averajıyla grup lideri olurken, 1 puana sahip Ruh Sağlığı ikinci, aynı puana sahip Adana Şehir Hastanesi Ameliyathane ise üçüncü oldu. -2 gol averajı ve sıfır puana sahip Seyhan Radyolojispor ise son sırada yer aldı.
Gruplarında ikinci karşılaşmalarına sıkı bir şekilde hazırlanan takımların gösterdikleri mücadeleden oldukça mennun olduklarını ifade eden Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu ise, tüm maçların dostluk içinde geçmesini temenni etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.