M1 ADANA’DA 19 MAYIS COŞKUSU

M1 Adana AVM’nin geleneksel “19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı” Etkinlikleri bu yıl da coşkulu ve birbirinden renkli etkinlikler ile gençleri buluşturdu!..

Gündem Yayın: 22 Mayıs 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 22.05.2024 13:08:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

        M1 Adana Alışveriş Merkezi, Atatürk’ün gençlere armağanı olan “19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı” kutlamalarında renkli ve anlamlı etkinlikleri ile gençlerin buluşma noktası oldu.

   M1 Adana AVM’de her yıl geleneksel olarak renkli ve zengin etkinlikler ile kutlanan 19 Mayıs; Adana Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün katılımı ve katkılarıyla bu yıl “18 Mayıs Gençlik Haftası” etkinliklerine sahne oldu. Etkinlik kapsamında GSB Yurtları ve Gençlik Merkezi Kursiyerlerinin hazırladığı Resim ve El Sanatları ürünleri Sergilendi. Serginin açılışına Gençlik ve Spor Adana İl müdürü Muzaffer ÇİNTİMAR, Gençlik Hizmetleri Müdürü Mehmet Tosun’da katıldı.

Festival çerçevesinde düzenlenen atölyeler, müzik dinletileri, halk oyunları gösterileri yanında gençlerin halat çekme, bilek güreşi ve birçok renkli yarışma ve etkinlik M1 AVM ziyaretçilerinin yoğun ilgi ve katılımıyla gerçekleşti.

“Gençler 19 Mayıs’ta Sahne Sizin!”

19 Mayıs Pazar günü MBA okulları bando ve zeybek gösterisi ziyaretçilerle buluştu.

18-19 Mayıs tarihlerinde “Gençler 19 Mayıs’ta Sahne Sizin” adı ile 2 gün düzenlenen etkinlikte lise düzeyinde birbirinden farklı okulların müzik grupları sahne aldı. 100’lerce öğrencinin katıldığı etkinlik sonrası İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Sert’inde bulunduğu törenle öğrencilere katılım sertifikası verildi.

    M1 Adana Alışveriş Merkezi Müdürü Kağan Cangil: “M1 Adana AVM’de kurulduğumuz günden bu yana çocuklarımızı eğitim, kültür, sosyal ve spor içerikli aktiviteler ve organizasyonlar ile her fırsatta buluşturuyoruz. Cumhuriyetimiz ’in kurucusu büyük önder Atatürk’ün gençlere armağan ettiği bu anlamlı günü de yıllardır gençler ile coşkuyla kutluyoruz. Bu yıl düzenlenen etkinliğimiz de İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün destekleri ve katılımı ile gençler için güzel bir anı oluşturacak bu anlamlı günde onları M1 Adana AVM’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk.” Dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.