M1 ADANA’DA PORTAKAL ÇİÇEĞİ KOKUSU

M1 Adana AVM’de Portakal Çiçeği Karnavalı çerçevesinde düzenlenen etkinlikler ile minik ziyaretçiler karnaval coşkusunu yaşıyor.

Gündem Yayın: 18 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 18.04.2024 17:37:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

  Adana,13 Nisan'da başlayan ve 21 Nisan'a kadar devam edecek olan12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalına ev sahipliği yapıyor. Bu yıl,  Kültür Bakanlığı Kültür Yolu Festivalleri kapsamına alınarak gerçekleştirilen Karnavalın coşkusu, Adana'nın dört bir yanını sarmış durumda.

  M1 Adana Alışveriş Merkezi, bu yıl düzenlenen karnavalda minik ziyaretçilerini ön plana aldı. 15 Nisan Pazartesi günü AVM’de gerçekleştirilen ve büyük ilgi gören “Karnaval Korteji” ziyaretçilerden büyük beğeni aldı.  M1 AVM’deki Karnaval etkinliklerine influencer Melis Ayan birbirinden farklı eğlenceli, eğitici ve öğretici çocuk atölyeleri hazırladı. Karnaval Tacı Atölyesi 20-21 Nisan Cumartesi-pazar günleri 13:00-18:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Ayrıca bu iki gün saat 17:00 ‘de düzenlenecek olan canlı müzik etkinliği karnaval coşkusunu ziyaretçilerine yaşatmayı hedefliyor.

      M1 Adana Alışveriş Merkezi Müdürü Kağan Cangil: Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, 2013 yılından bu yana Adana’da Nisan ayında gerçekleştirilen ve Türkiye'de halkın hazırlayıp sahip çıktığı ilk sokak karnavalıdır. Karnaval süresince gerçekleşen kortej, konser, sergi ve gösterileri içeren bu etkinlik Adana halkının yanında yerli ve yabancı turistlerin de katılımıyla şehre önemli turizm geliri yaratan ve şehrin değerlerinin tanınmasını, tanıtılması sağlayan önemli bir etkinliktir.  Adana kentimizin bu güzel ambiyansını ziyaretçilerimiz ile yaşamaktan büyük bir heyecan ve mutluluk duyuyoruz.” Dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.