Mavi-Şimşek'in yeni hocası Kluivert!

Süper Ligin flaş ekiplerinden, gösterdiği performansla ligi 4. sırada tamamlayan Adana Demirspor'un Teknik Direktörü Vincenzo Montella sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte Adana'dan ayrılmasıyla birlikte, Başkan Sancak, teknik direktör arayışına girmişti

Spor Yayın: 02 Temmuz 2023 - Pazar - Güncelleme: 02.07.2023 09:00:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ziraat Türkiye Kupası'nı Fenerbahçe'nin kazanmasıyla birlikte UEFA Konferans ligi'nde oynamaya hak kazanan Adana Demirspor yeni sezon için Patrik Kluivert ile 1+1 yıllık anlaşma sağladı.

RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI
Andrea Pirlo, Razvan Lucescu ve Slaven Bilic gibi isimlerle görüşen ancak sonuç alamayan Mavi Şimşekler yeni teknik adamını belirledi. Adana Demirspor, Hollandalı efsane eski futbolcu Patrick Kluivert ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. 


"TÜRK FUTBOLUNA KATKI SUNMAK İSTİYORUM"
İlk duygularını paylaşan başarılı isim, "Adana Demirspor, özellikle son 2 senede çok iyi bir iş çıkardı. Onları daha iyi bir konuma getirmek istiyorum. Güzel bir iş çıkarmak ve Türk futboluna hizmet etmek istiyorum" dedi.
İLK KEZ TEKNİK DİREKTÖR OLACAK
Mavi-Lacivertliler, gelecek sezon ise Konferans Ligi'nde mücadele edecek ve bu yüzden güçlü bir kadro kurma peşinde. Mavi Şimşekler'de teknik direktörlük için eski efsane futbolcu Patrick Kluivert ile yapılan görüşmeler sonucu 2 yıllık anlaşma sağlandı. 46 yaşındaki çalıştırıcı, ilk kez teknik adam olacak. Daha önce Twente U-21, Ajax-U19'da görev yapan Hollandalı, PSG'de sportif direktör, Barcelona'da ise gençlik gelişim bölümünde görev yapmıştı. Son olarak Curaçao'da geçici hocalık yapan Kluivert, Adana Demirspor'un müthiş taraftarıyla buluşacak. Mavi Şimşekler, transferde de büyük oynayacak. Köln ile kontratı sona eren Kingsley Schindler ile görüşen Adana Demir, yıldız sağ kanadı da renklerine bağlamak istiyor. Adana ekibinin listesindeki bir diğer ismi de geçen sezon Karagümrük'te harikalar yaratan Fabio Borini olacak. Daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de çok istediği İtalyan hücum oyuncusunun kontratı bitti. • Kaynak: egemengzt.com

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.