Mersin-Adana kardeşliği Tango ile pekişti

Mersin ve Adanalı tango severler Şinasi Lounge'de buluştu.

Yaşam Yayın: 13 Haziran 2023 - Salı - Güncelleme: 13.06.2023 19:24:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Adana'nın en nezih mekanlarından Şinasi Efendi Caddesi'nin gözdesi Şinasi Lounge Mersinli tango severleri ağırladı. 

Adanalı tango severlerin de yoğun katılım gösterdiği 'Şinasi Milonga' gecesine tango kardeşliği damgasını vurdu. Birbirinden seçkin misafirlerin doyasıya tango yaptığı etkinlikte müziğin ritmine uyum sağlayan çiftler gönüllerince vakit geçirdiler.


DOĞUM GÜNÜNÜ UNUTMADILAR
Tango arasında doğum günü sürprizi yaşandı. Simla-Eda, Hüseyin ve Demet, çok sevdikleri arkadaşları Murat Kılınç'ın doğum gününü kutlayarak büyük bir jest yaptılar. Mersinli TDJ Ogün Öcel'in daveti üzerine piste çıkan Murat Kılınç alkışlar eşliğinde pasta üzerindeki mumları üfleyerek söndürdü. 


Ve tabii, tango usulü doğum günü kutlaması olmazsa olmazdı. Arkadaşlarını tebrik eden tango tutkunları sıraya girerek Murat Kılınç'la dans ettiler.


Şinasi Lounge İşletmecisi Hakan Denizli de, tango tutkunlarının her zaman yanında olacaklarını ifade ederek, "Bugün Mersinli misafirleri ağırlamaktan onur duyduk. Ayrıca, doğum günü kutlanan Murat kardeşimizi de tebrik ediyorum" diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.