MHP Çukurova’da seçim coşkusu

Milliyetçi Hareket Partisi Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, yönetim kurulu ile birlikte 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde tam bir ekip işi sergilediklerini söyledi.

Siyaset Yayın: 31 Mayıs 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 31.05.2023 17:49:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

Oy kullanımının başladığı andan sayımların başladığı saate kadar sandıkları gezen, görevlilerle bire bir ilgilenen ilçe teşkilatı tam not aldı.

Büyük bir özveri ile seçim günü sandıkların takibini yaptıklarını belirten Başkan Öztuğ, “Sandık namustur, sandık görevlilerimiz kıymetlilerimizdir” dedi.

Sonuçların açıklanmasıyla birlikte bayram havasına bürünen MHP Çukurova İlçe Teşkilatı’na partililer akın ederken, ilk kutlamalar ilçe başkanlığı binasında yapıldı. Ardından İlçe Başkanı Hasan Öztuğ ve partililer Adana’nın en işlek bulvarlarından olan Turgut Özal’daki kutlamalarda Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesini coşkuyla kutladı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.