Milletvekili Sümer'in mutlu günü

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Orhan Sümer, Genel Başkan Özgür Özel ve önceki Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı bir törenle oğlunu evlendirdi.

Yaşam Yayın: 08 Haziran 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 08.06.2024 18:56:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Adana'da bir otelde gerçekleştirilen düğün merasiminde Genel Başkanlar Özel ve Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de nikah şahitliği yaptı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın kıydığı nikah merasimine 28. Dönem Adana Milletvekili Orhan Sümer ve eşi Aynur Sümer'in oğlu Baran&Buse çiftinin düğün törenine CHP Genel Başkan Yardımcıları ve 28. dönem ve eski dönem milletvekilleri de katıldı. 
Genel Başkanlar Özel ve Kılıçdaroğlu Baran&Buse çiftini tebrik etti.

Özel, burada yaptığı konuşmada "Biz burada kız tarafı ya da erkek tarafı olarak tercihte bulunmak yerine hangi aileden olduğumuzu açıklayalım. Biz Türkiye’nin en büyük, birbirini en çok seven, birbirine en çok güvenen, en güçlü ailesi CHP ailesi olarak buradayız. Ben hem iki aileye hem çifte birlikte uzun ömürler diliyorum.” dedi.


Kılıçdaroğlu da tavsiyelerde bulunduğu çifte mutluluklar diledi.
Düğüne, AK Parti Adana Milletvekilleri Abdullah Doğru, Ahmet Zenbilci, CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin, Deva Milletvekili Sadullah Kısacık, Milletvekili Bilal Bilici, CHP Adana İl Başkanı Doç. Dr. Anıl Tanburoğlu, CHP ilçe ve belediye başkanlarının yanı sıra eski Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Adana OSB Başkanı Bekir Sütçü ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.