Mutluluklar Sinem ve Uğur’un olsun

Aladağ ailesinin güzel kızı Sinem ile Kolburan ailesinin yakışıklı evladı Uğur’un düğün merasimleri görülmeye değerdi. Aladağ ailesi Adana’dan Kocaeli’ne kızlarını gelin etmenin, Kolburan ailesi ise gelin almanın mutluluğunu yaşadılar.

Yaşam Yayın: 03 Temmuz 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 03.07.2024 10:56:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çifte düğünün ilki Adanova Oteli’nde gerçekleştirildi. Siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümünden yüksek lisansını tamamlayarak iş hayatına atılan Sinem, gönlünü kaptırdığı iş insanı Uğur ile hayatını birleştirmenin mutluluğunu bu önemli günde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarıyla doyasıya eğlenerek kutladı. Kocaeli’nden gelen damat Uğur’un yakınları da Adana’dan gelin almalarının mutluluğu ile geceye renk kattılar.

Güzel kızlarını evlendirmenin mutluluğunu yaşayan Lütfiye ve Özcan Aladağ ile yakışıklı oğullarının saadetini gören Nesrin ve Nevzat Kolburan ise iki ailenin dünürlüklerinin mutluluğu ile evlatlarının bu önemli gününü yaşamanın heyecanını davetlilerle birlikte tattılar.

İkinci düğün ise Kocaeli’nin İzmit ilçesindeki Sekadeniz Tesislerinde gerçekleştirildi. Yöresel halk ezgileri ve coşan davetliler, gecenin ilerleyen saatlerine değin eğlenmesini bildiler.

Biz de Sinem-Uğur çiftine mutluluklar diliyor, bir ömür boyu saadetler temenni ediyoruz.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.